loading...

неделя, 13 август 2017 г.

Утре в "Италианската булка": Виторио поставя Фиорела между чука и наковалнята (14-и август)


Прочетете какво ще се случи в епизод 90 (14-и август) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.

Виторио шантажира Фиорела с предполагаемата си болест. Той използва момента, за да я увери, че иска да се ожени за нея в памет на баща ѝ.

Федерика се изправя срещу Освалдо и Соня и им заявява, че тя може да навреди на компанията, ако нейното наследство ѝ се предостави.

Педро се опитва да влее малко разум в главата на братовчед си Гаел. Обяснява му, че е болен и трябва да се бори с нея. Уверява го, че може да разчита на неговата помощ. Той се чувства малко засегнат, защото Гаел не му е споделил, че излиза с Джана.

Освалдо и Соня преживяват един много страстен момент.

Фиорела споделя с Педро, че на Виторио му остава много малко живот.

Серхио пита майка си Елоиса дали смята да изпълни заплахата си и да го лиши от наследство. Тя му отговаря, че ще трябва да разчита на онова, което Педро реши да му даде. Но ако Педро не се подчини на условията ѝ, той също няма да получи нищо.

Педро заявява на баща си, че е готов да зареже всичко заради Фиорела. Серхио се противопоставя на решението, което Педро смята да вземе.

Източник: Telenovella-BG

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...