loading...

четвъртък, 17 август 2017 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Никога не се предавай" (Asla vazgeçmem) - нов турски хит в праймтайма на bTV от тази есен


Ексклузивно и първо в Теленовелас Новини!

bTV завърта новия турски сериал "Никога не се предавай" (Asla vazgeçmem)...

Хитовата продукция с Толгахан Сайъшман (Чънар от "Сезони на любовта") и Амине Гюлше, състояща се от 59 оригинални епизода, тръгва на 19-и септември (вторник), като ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа в ефира на bTV.

"Никога не се предавай" ще замести приключващия първи сезон на историческата сага "Великолепният век: Кьосем", за чието преустановяване можете да прочетете повече от тук.

Историята на сериала: 
Започнал от нулата, постигнал невероятни успехи, създаващ впечатление на строг и честен - това е Йиит. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, той не може да се наложи над своето сърце. Думата му е закон за всеки, но не и за самия него. Ичлал и Нур са две жени, и двете влюбени в Йиит, които са в безмилостна борба за обичта му. Ичлал е майка на неговото дете, прекарала дълго време в кома и събудила се точно когато животът е започнал да се усмихва на Йиит. Нур е една невинна душа, която бива поразена от любовта от пръв поглед. Но освен любовта, Нур и Йиит ги свързва и нещо друго, което е по-силно и по-обвързващо - те крият голяма тайна, която може да бъде пагубна. И само от тях зависи какъв ще е краят на тази сага и дали ще изгорят или ще се преродят като феникс от жаравата на любовта.

Толгахан Сайъшман е в ролята на Йиит Козан. Йиит е мъж, който е мокър сън за всички жени, една идея романтичен, с чувство за хумор и със завидна сила на духа. Отдавна се е отказал от любовта или поне от онази истинската, всеобхватната и изгарящата, която може да преобърне живота и мирогледа на човек. И точно когато съвсем се е отчаял от жените, от чувствата, от мечтите за истинска обич, той среща най-красивото и мило създание на света. Това създание завзема мислите му.

Амине Гюлше е в ролята на Нур Козан. Много нежна, много красива, много чувствителна, но и с точно толкова труден характер - такава е Нур. Разчита и вярва само на семейството си и контактите ѝ с външния свят са силно ограничени. Привързана е към своето семейство, а от мъжете извън него е виждала само лошо - била е наранявана, изоставяна, а сърцето ѝ е било разбивано неведнъж. Отказала се е от любовта, защото вече не вярва, че тя съществува Но среща Йиит, който я поразява от пръв поглед. Спомените от миналото, нещастията, които е преживяла, обаче не оставят сърцето ѝ да се наслади на тази любов.

Двама души, започнали отново да вярват в чудото на любовта, две сърца, тръпнещи едно за друго, и две съдби, които носят тегобата на миналото, на грешките и на изживените събития... Ще успеят ли да се отърсят от миналото си, за да дадат път на бъдещето и щастието? Ще дойде ли моментът, в който да се насладят на своите чувства и да се оставят на порива на любовта? Нур или Ичлал ще надделее в тази неравна битка за сърцето на Йиит? Любовта въпрос на смелост ли е? Или на вяра в чувствата? Отговорът на тези и още въпроси - в епизодите на "Никога не се предавай"...


ЕКСКЛУЗИВНО: bTV спира "Великолепният век: Кьосем"


15 коментара:

 1. Ехеее, докато очакваме ''Черна обич'', ''Вътре'' и/или ''Майка'', ново 20 от bTV. Определено успяха да ме изненадат с този си избор, браво им!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Някои чакаме един друг по-хитов турски сериал от тези, така че не говорете в множествено число!

   Изтриване
 2. От миналата година чакаме "Карапара аск"/"Мръсни пари и любов".

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ''Мръсни пари и любов'' е в активите на NOVA, но според мен не го очаквайте скоро.

   Изтриване
 3. Зупер от чбого време го чакам най на края

  ОтговорИзтриване
 4. Ужас махайте тези турски глупости и Черна обич и всички турски сериали са нищо

  ОтговорИзтриване
 5. Ужас ,а кога ще пуснете бг сериала Скъпи наследници? Спирайте се с това турско друго не сте пускали от години,мизерници.

  ОтговорИзтриване
 6. Стига вече само плуете по турски сериали като не ви харесват не гледайте мизерници такива

  ОтговорИзтриване
 7. а пък ти не може ли да не ни обиждаш . нито с ме мизерници .

  ОтговорИзтриване
 8. Замълчете само нашите сериали остават назад а вашите мизерни турски сериали ги хвалите

  ОтговорИзтриване
 9. Я по-полека! Нито турските, нито италианските, нито латиното сериалите са мизерни! Това, че даден сериал е по-скучен от друг (без значение произхода му), не прави всички ''мизерни'', ясно???

  ОтговорИзтриване
 10. Български сериали че кой ги гледа 80% от България гледат само турските сериали понеже имат смисъл а българските сериали са п......о

  ОтговорИзтриване
 11. Да само турски сериали

  ОтговорИзтриване
 12. Дано bTV да си отмени решението за този сериал някак пусне вътре наесен

  ОтговорИзтриване
 13. Дано и този сериял не се окаже,че е закупен пак до половината като Кьосем,защото такова пренебрежително отношение към зрителите си вече става запазена марка на БТВ.

  ОтговорИзтриване

loading...