loading...

вторник, 1 август 2017 г.

В предпоследния епизод на "Лъжовно сърце": Леонардо издъхва, Демиан е арестуван


Прочетете какво ще се случи в предпоследния епизод на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


В последните мигове от живота си, Леонардо умолява Алонсо и Мариела да се съберат, защото са един за друг и си принадлежат. Думите му предизвикват сълзи във всички присъстващи в болницата.

Малко по-късно, Интерпол арестува Демиан Ферер, който най-накрая ще плати за престъпленията, които е извършил в живота си. Не стига това, но му се налага да се изправи и срещу Алонсо, който му разкрива цялата истина за девойката, която е вярвал, че е неговата племенница Рената.

Лошите никога не печелят и това е урокът, който научава Рената, чието истинско име е Мирела Берланга. Докато се опитват да избягат, Рената и Фабрисио претърпяват тежък инцидент, при който той умира. 

Най-накрая Мариела и Алонсо намират време, за да поговорят насаме и да признаят любовта си. Той ѝ поднася колието-сърце като доказателство, че иска да прекара остатъка от живота си с нея и ѝ предлага брак.

Антонио прехвърля акциите си в компанията на Мариела и ѝ разкрива, че е неин баща. Тя на мига го отхвърля и се отдалечава.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...