loading...

вторник, 15 август 2017 г.

"Майка" с Джансу Дере тръгва в България


Освен "Дързост и красота" (Cesur ve Güzel) с Къванч Татлъту и "Вътре" (Içerde) с Чаатай Улусой, още един турски хит ще направи своята премиера скоро в България.

Става въпрос за драмата "Майка" (Anne) с Джансу Дере ("Завръщане", "Езел") и Вахиде Перчин ("Огледален свят", "Да върнеш времето назад", "Великолепният век"), която се открои като най-гледана за изминалия телевизионен сезон в южната ни съседка. 

Поредицата, приключила преди броени седмици, се състои от 33 оригинални епизода

Освен в България "Майка" е закупен и в Чили, Мексико, Аржентина, Колумбия, Пуерто Рико, Хърватия, Македония, Гърция, Грузия, Индонезия, Уругвай, Сърбия, Иран, Ирак, Полша, Бразилия, Еквадор и други.

23 коментара:

 1. Искам да попитам кои латино сериали са закупени в България от 2016 - 2017 година досега ,и кога ще ги видим в бг ефира. Лека ден ви желая!!!

  ОтговорИзтриване
 2. И за какво са ви тези латино сериали? Безсмислени, сладникав и, никакви..

  ОтговорИзтриване
 3. По стойностни са латиносериалите глупако

  ОтговорИзтриване
 4. Извинявам се но харесвам латиносериалите много

  ОтговорИзтриване
 5. Да живее латиното, не обиждай тези сериали,да не започна и аз да псувам турските помии , панимаеш ????

  ОтговорИзтриване
 6. Браво на последният коментар напълно го подкрепям

  ОтговорИзтриване
 7. Всички са хубави - бъл., латино, турски, индийски, източно европейски, руски...Изкуството си е изкуство.

  ОтговорИзтриване
 8. Латино няма да има , примири се.По-добри от турските сериали няма бе алоо?! :D

  ОтговорИзтриване
 9. Алоо само латиносериали искаме ЯСНО!

  ОтговорИзтриване
 10. Ехеее, супер! Ако новините са истина, ще има много ново за гледане, стига, разбира се, bTV да не се лутат и протакат излъчването с година, а по-бързичко. Е, поне е важно да ги имат, пък другото е лесно. Много се радвам за ''Майка'' – сериалът ще се хареса на милионна аудитория, сигурен съм, много е завладяващ, грабва от раз. Малко по-различна е историята, не е типичната турска драма, която сме свикнали да гледаме. Успех! Сега остана само ''Черна обич'' да купят и всичко е топ :)

  ОтговорИзтриване
 11. Латино сериалите са милиони яки от турските и индиските сериали мое мнение

  ОтговорИзтриване
 12. Наистина един колега е прав, че не трябва да се обиждат латинското, да не вземем феновете на тези сериали да обиждаме другите. За всеки вид сериал си има аудитория, и не трябва да се караме всички са хубави както каза и друг колега изкуството с и е изкуство . А да ти кажа Тодор недей да караш на хората всеки иска да гледа това което му харесва, а тука да не ти е твоят дом или твоите приатели, да ни се караш ,и да ни казваш, че няма да има латино сериали, и че няма да ги пускат и само ще пускат това което искаш .кой си ти да ни заповядваш да се премерим е няма да стане това ти се премери .като обиждаш хората после да не се обиждаш и ти .има поговорка "каквото повикало такова се обадило' Затова престанете, ако има и други като Тодор да ни казва те какво трябва или не трябва да гледаме за всеки си има сериали .и да отговора и на друг, че също се отнася и за теб има дистанционно смени канала ако не ти харесва латинското ок . Лека нощ на всички .чао

  ОтговорИзтриване
 13. И какво ви харесват на турските сериали само реват крещят ужас по добри от Латино сериалите няма

  ОтговорИзтриване
 14. Замълчи бе Тодоре стига с тези турски помии И твоят Кюсем е провал тьп

  ОтговорИзтриване
 15. Те ги закупуват , но не ги излъчват-„Любов по наем ” също беше закупен, но няма изгледи да го пуснат!

  ОтговорИзтриване
 16. Коя ТВ е закупила "МАЙКА"...? Гледах го.. Той е римейк на 11 сериен японски сериал. В Турция го направиха 32 епизода... Много е хубав!

  ОтговорИзтриване
 17. Тодоре дрьж си зъбите зад езика защото твойте турски сериали са боклуци мльк

  ОтговорИзтриване
 18. Сгреших- епизодите на " МАЙКА" са 33....

  ОтговорИзтриване
 19. Радвайте се на БТВ! Като ги пуснат гледайте само БТВ! Ами по нета следват триене на профили и бг преведените сериали. Гадни....

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Изобщо не включвам БТВ. От националните основоно НОВА се гледа вкъщи,масово. Бтв западна много,само турски филми,друго няма. Отдавна я подминаваме,защото не струва.

   Изтриване

loading...