loading...

неделя, 6 август 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана се сгодява, Варша е бременна


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Арчу уведомява Джевант, че не възнамерява да се омъжи отново. Думите й амбицират Джевант. Той е решен да спечели сърцето на Арчу. Осъзнал, че трябва да послуша съветите на Сулочана и Савита, Манав принуждава Арчана да се омъжи за Джевант. Заканва се в противен случай да се откаже от брака с Шравани.

Дармеш организира празненство по случай раждането на бог Кришна. Кани работниците си да присъстват на тържеството. Настоява Джевант да доведе родителите си, тъй като желае да ги запознае със Сулочана и Манохар. Манав се съгласява малкият Сачин да изиграе бог Кришна в ритуал по случай празника. Аджит се сбива с непознато момче, за да защити честта на Вандита.

Сулочана и Манохар одобряват родителите на Джевант за свои сватове. Шравани е разстроена, когато узнава, че сватбата й с Манав зависи от решението на Арчана. Вандита поощрява Расика да се бори за правата на бедните. Шравани обвинява Арчана, че съсипва живота й. Притисната от думите на Шравани, Арчана се съгласява да се омъжи за Джевант. Съобщава намерението си на Манав и своите близки. Сулочана и родителите на Джевант насрочват дата за сватбата на Арчу.

Арчана заявява на Манав, че ще сключи брак с Джевант при условие, че той пръв се ожени за Шравани. Настоява по време на собствената й сватба Манав да я съпроводи до олтара. Аджит научава, че въпреки волята си, Арчана се е съгласила да се омъжи отново. Споделя информацията със своята съпруга. Обещава на Дамодар, че ще направи всичко по силите си, за да събере отново Манав и Арчана.

Бавана уверява Варша, че няма нищо по ценно в едно семейство от децата. Джевант разкрива на Дармеш намерението да изведе Арчу на вечеря. Арчана не желае да излезе с него, но Винод я убеждава да не отхвърля предложението. Когато отиват в ресторанта, Арчу вижда, че Манав и Шравани също са там. Манав запознава Шравани с Джевант. Манав признава на Савита, че му е трудно да приеме факта, че Арчу ще се омъжи за друг.

Аджит и Дамодар разговарят с Манав и Арчу и опитват да ги убедят да не сключват брачен съюз с хора, които не обичат. Арчана заявява на Дамодар, че с Манав е крайно време да продължат живота си напред. Тя съобщава, че датата за сватбата й вече е уточнена. Кани Манав да присъства на годежа. Сулочана казва на Арчу, че идеята Манав и близките му да присъстват на церемонията за годежа не е добра. Въпреки това Арчу настоява те да бъдат сред гостите. Савита е трогната от поканата. Когато Манав и семейството му пристигат на церемонията по годежа, Джевант е изненадан. Савита уверява майката на Джевант, че е късметлийка със снаха като Арчана. Манав е разстроен, когато Сулочана маха годежния пръстен, който той е подарил на Арчу, от ръката на дъщеря си. Сулочана вижда сълзите му. Манав напуска церемонията. Сатиш го утешава.

Арчу споделя със Сулочана безпокойството, че никога няма да забрави Манав. Аджит претърпява трудова злополука. Джевант се държи грубо с Арчу пред служителите в компанията. Сатиш му прави забележка. Напомня, че дори и Арчу да стане негова съпруга, тя ще продължи да бъде началник във фирмата. Расика е подразнена, когато Аджит не е получил компенсация за злополуката. Манав разкрива на Шравани безпокойството си, че Джевант трудно ще понесе факта, че Арчу заема по-висок пост в службата. Шравани съветва Манав да стои далеч от личния живот на Арчу.

Джавант заявява на Арчу, че след сватбата ще трябва да работят на различни места. Арчу съобщава на Сатиш, че след като се омъжи е принудена да подаде оставка. Варша е поканена за интервю в международна компания. Майката на Джевант - Прабха узнава,че Манав и Арчу все още поддържат приятелски отношения. Варша разбира, че е бременна.

Дармеш решава да уволни част от работниците си. Моли Арчу да ги информира. Манав се противопоставя на решението на Дармеш. Планира да се бори за правата си. Прабха съветва Сулочана да поговори с Арчу и да я помоли да прекрати срещите си с Манав. Расика приканва служителите, които Дармеш планира да уволни, да подпишат петиция. Заплашва Дармеш, че ако наруши закона, работниците ще обявят стачка. Вандита предлага на Расика да бъде нейна секретарка. Бавана е изненадана, че въпреки бременността си, Варша желае да започне работа.

Източник: Завинаги Свързани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...