loading...

понеделник, 7 август 2017 г.

Химена Дуке разкри пола на бебето си


Актрисата е щастлива да обяви, че очаква...

Животът се усмихва на Химена Дуке. Наскоро съобщи хубавата вест, че е в сладко очакване на второто си дете и първо от съпруга си Джей Адкинс. Колумбийката изчака първите месеци от бременността да минат, за да я обяви, тъй като не се чувстваше много добре. 

Сега, след като всички го знаят, въпросът е дали ще е момиче, или момче? Двойката организира парти в новия си дом, за да разкрият пред приятели и роднини пола на бебето си.  Помолиха гостите си да се облекат в този цвят, който ще символизира пола. Те направиха и много забавно видео. "Предположете... Мама и татко са в розово, защото предчувстваме, че е момиче, а братът Кристиан Карабиас е изцяло в синьо, защото е сигурен, че е момче... хм. Кой е прав?"

Дуке и любимият й стоят пред голяма кутия, на която пише "Момче или момиче". Тъкмо да я отворят и да разкрият какво е бебчето и ззз... видеото спира.Химена Дуке бе подготвила всичко за този специален момент - балони, сладки, цветя.И така... Актрисата е щастлива да обяви, че очаква момиче. "Споделям Ви един от най-вълнуващите моменти в живота ни. ДА, МОМИЧЕ Е, идва принцесата на къщата, момичето, което толкова желаех, глезлата на тати и малката, която ще покаже на бати нежната страна на любовта❤️. Благодаря ти, Боже. Очакваме ЛУНА Адкинс Дуке".

Вижте щастието й, когато разбра пола.


Публикация, споделена от Ximena Duque (@ximenaduque) на


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...