loading...

петък, 18 август 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана разбира, че е била измамена. Изгаря ръката си и прави подарък на Манав


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Джевант принуждава Манав да подпише декларация, с която признава, че е виновен за злополуката, сполетяла колегите му. В противен случай заплашва, че ще развали годежа си с Арчана. Арчу предчувства, че нещо нередно се случва с Манав. Решава да го посети на следващия ден. Дармеш изпитва вина, че е постъпил несправедливо спрямо Манав, но не е готов да жертва личното си щастие. Варша и Вайшали приканват Джевант да изведе Арчу на среща.

Джевант разкрива на Арчана, че е влюбен в нея. Арчана осъзнава, че не иска да встъпва в брак с Джевант. Планира да разкрие на близките си, че желае да прекрати годежа. Джевант е разстроен, тъй като не може да накара Арчу да забрави Манав. Сулочана споделя с Бавана безпокойството си отново сватбата на Арчана.

Манохар признава на Джевант, че Арчу все още обича силно Манав. Сатиш информира Дармеш, че възнамерява да разкрие на Арчу, че ще превърнат Манав в изкупителна жертва. Аджит упреква Арчана, че е подписала документите, които уличават Манав като виновен за инцидента. Арчана е разочарована, когато разбира, че Джевант, Дармеш и Сатиш са я измамили. В състояние на афект удря плесница на Дармеш. 

Сулочана упреква Арчана, че обвинява Сатиши Дармеш, без да помисли за бъдещето на сестрите си. Родителите на Дармеш са обидени от поведението на Арчу. Заявяват на Вайшали, че не искат повече да общуват с роднините й. 

Аджит обещава на Савита да наеме добър адвокат, който да защитава Манав в съда. Джевант признава, че е изнудил Манав да подпише декларацията. Сулочана се извинява на родителите на Дармеш и Сатиш от името на Арчана. Те обаче не са готови да направят компромис. Ще простят на Арчу, ако тя лично ги помоли. Савита заплашва, че ако Манав остане в затвора, ще подпали дома на Сулочана. Арчана разкрива, че ще развали годежа си с Джевант. Когато чува думите й, Манохар получава инфаркт. Манохар идва в съзнание. Настоява Арчана да не отменя годежа. 

Джевант споделя с Прабха разочарованието, че Арчу не е подходяща за негова съпруга. Арчана моли Расика да й помогне да освободи Манав от затвора. Расика я уверява, че единствено ако подаде жалба срещу борда на компанията, съдът ще помилва Манав. В нетрезво състояние Сатиш порицава Дармеш и Джевант, че изкарвайки Манав виновен, са действали егоистично. Арчу се чувства самотна, тъй като роднините й са настроени срещу нея. Приятелката й Свати я съветва да последва сърцето си. Арчана прави самопризнание в полицията, че документите, които е подписала, не са легитимни. Инспекторът освобождава Манав. 

Арчана, Сатиш, Дармеш и Джевант са арестувани. Савита отказва да повярва, че Арчу е добронамерена към сина й. Вайшали плаща гаранцията на близките си. Манав е разтревожен за Арчу. Когато отива в участъка, научава, че тя е освободена. Воден от чувството си за вина, Сатиш настоява Манав да започне отново работа в компанията. Манав приема предложението. 

Джевант признава, че въпреки случилото се, е готов да се ожени за Арчана. Надява се, че след сватбата ще може да отмъсти на Арчу, че е уронила репутацията му. Дармеш заявява на Манав, че не желае да го допуска отново във фирмата, но го прави единствено заради Сатиш. Зарича се, че ще уволни Манав, ако допусне и най-малка грешка. 

Дармеш разкрива на Вайшали, че не е готов да прости на Арчу. Вайшали е объркана. Не знае как да се държи в бъдеще със сестра си. Сатиш и Аджит решават да разкрият истинската причина, довела до смъртта на двамата работници. Манав е озадачен, когато научава, че Сатиш също вярва, че Джавант е неподходящ партньор за Арчу. Варша е разгневена, когато за пореден път Бавана я съветва да напусне работа и да се отдаде изцяло на бременността.

По време на празника Навратри Манав защитава Арчу от нападките на непознати младежи. Готов е дори да удари едно от момчетата. За да го вразуми, Арчана го зашлевява. Прабха уверява Джевант, че трябва да прекратят годежа с Арчу. Джевант обаче отхвърля предложението й. Изпитвайки вина, че е ударила своя любим, Арчу умишлуно изгаря ръката си. 

Прабха настоява Арчана незабавно да напусне службата си във фабриката. Дармеш упреква Манав, че закъснява за работа. Почувствал се унижен от арогантното поведение на Дармеш, Манав подава оставка. Дармеш заявява, че не може да приеме молбата му веднага. Манав трябва да спази законния срок за едномесечно предизвестие. Джевант се зарича да унижава Арчу във всеки сгоден момент. 

Вандита организира малка изненада по случай рождения ден на Манав. Винод обещава на дъщеря си Пуни да отпразнуват годишнината от сватбата му с Манджуша. Манав се съгласява Гириш да организира пищна сватба за него и Шравани. Споделя с Арчу притеснението, че Джевант не е подходящ за неин съпруг. Вайшали забелязва, че дистанцията между Сатиш и Дармеш нараства. Арчана прави подарък на Манав по случай рождения му ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...