loading...

събота, 12 август 2017 г.

"Любов и вендета" - сериал, вдъхновен от класическата новела "Граф Монте Кристо", тръгва по bTV


Приключение, мистерия, любов и отмъщение на фона на море, яхти и богатство. Всичко това се случва в сериала "Любов и вендета", който започва на 15-и август (вторник) по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден от 21:30 ч.

Продукцията е вдъхновена от класическата новела "Граф Монте Кристо" на Александър Дюма. Под блясъка на богатството се крият хора, готови на всичко, за да запазят зловещите си тайни и да ги оставят в миналото. Но един мъж иска тези тайни да се покажат наяве. Мъж, който търси любов и отмъщение...

В ролите са Лоренцо Флахърти от "Веществени доказателства: Рим", Алесандро Прециози от "Елиза", Анна Вале от "Сезоните на сърцето", Паоло Сеганти ("Дъщерята на Елиза", "Сезоните на сърцето") и Елизабета Пелини ("Страсти в Тоскана").

Сюжетът

Най-скъпите му приятели го предават и отнемат бъдещето му. Сега, с ново лице и нова самоличност, той се връща, за да си отмъсти. Той живее на яхта, винаги се облича в черно, свири на пиано и кара мощен мотор. Лоренцо Берман (Алесандро Прециози) е мистериозният и привлекателен непознат, който сякаш се е появил от нищото…

В деня на сватбата на Лаура (Анна Веле) и Марко (Лоренцо Флахърти) се появява Лоренцо. И заедно с него от водата изплува тялото на жена. Сватбата е отложена, а срещата с Лоренцо навява спомени на Лаура. Зловещата находка на плажа е на жена, облечена в булчинска рокля, а до нея има книга с приказки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...