loading...

вторник, 8 август 2017 г.

"Камериерките" (Las Malcriadas) със Сара Малдонадо и Гонсало Гарсия Виванко с дата на излъчване


Готови ли сте да паднете в краката им?

"Камериерките" (Las Malcriadas) е оригинална история на Джошуа Минц, президент на Ацтека. Той залага на нещо ново със силна тематика като робството, наркотрафика и др. 

Историята залага на свежи, но и на добре познати лица като Сара Малдонадо, Гонсало Гарсия Виванко, Ребека Джоунс, Ивон Монтеро, Ернесто Лагуардия, Себастиан Кайседо, Карлос Торес, Синтия Родригес, Мартин Барба и др.

Гонсало влиза в образа на Диего, детектив, който се появява в живота на Лаура (Малдонадо), която пък след смъртта на смъртта на майка си, започва да открива истинското си минало.

"Камериерките"... никой не знае за кого работи. Започва на 06-и септември в Мексико от 21:30.

Трейлър:


Тази теленовела ще замени "Нищо лично" с Маргарита Муньос, Валентино Ланус и Хуан Солер. Първоначално бяха планирани 80 епизода, но заради успеха бяха добавени още 7. 

"Нищо лично" е голям хит за Ацтека. Това показват и рейтингите щом надмина по гледаемост прекия си конкурент в този часови пояс 21:30, а именно продукцията на Телевиса "Пилотът". Дори скъсяват сериала с Ливия Брито с 15 епизода.



 Снимки от "Камериерките":








1 коментар:

  1. Здравейте, искам да попитам ако е възможно, може ли да ми кажете сайт за закупени теленовели и сериали в България! Лека вечер. Благодаря ви предварително за инфото.

    ОтговорИзтриване

loading...