loading...

неделя, 17 септември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Арзу се наглътва с хапчета, Исмаил задържа единия от похитителите на Дорук (18-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Изнасят тялото на Дорук от спешното. Лекарите минават с носилката покрай близките на детето. Всички са съсипани от кончината на малкия. 

Човекът на Кенан му потвърждава от болницата, че Дорук е мъртъв. Кенан му нарежда да убие единият от охраната, който е останал жив и е в болницата. Когато отива в стаята, там е Исмаил, който изнася похитителя насила, за да предаде шефа си. Кенан е бесен. 

Всички отиват в къщата на Атеш. Когато влизат, нещата на Дорук са навсякъде. Арзу се затваря в стаята му. Тя не може да понесе болката и изпива шепа хапчета, след което изпада в безсъзнание. 

Исмаил съобщава на Атеш, че единият от похитителите е в управлението за разпит. Той тръгва натам. 

Бахар влиза при Арзу. Отвежда я в банята и я кара да повърне. 

Докато Дженгиз води разпита, Атеш наблюдава от другата стая. Решава да отиде самият той и да се разправи с него. Хваща го за гушата и Исмаил веднага се намесва.

Вечерта Арзу се нахвърля върху Бахар с обвинения. Арзу изпада в истерия и Ефсун и Хасрет изкарват Бахар от къщата.

Кенан наема човек, който да влезе в килията и да убие задържания. По-късно похитителят е удушен с въже. Исмаил отива при Атеш и го уведомява за убийството.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!