loading...

неделя, 24 септември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур избягва от стаята и съобщава на Ийт, че ще заведе дело за развод, а Иджлял има амнезия и не помни детето си (25-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и септември) в първия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Нур заплашва Иит, че ще се самоубие, ако не я пусне от клетката ѝ. Той обаче я пита дали нищо не е останало от любовта им. Взима ръката ѝ и я насочва към себе си. Нур пуска парчето порцелан и му казва, че ако не е бил Мерт, щяла да го убие. Момичето категорично заявява на Иит, че го мрази.

Иджлял не си спомня какво се е случило. Тя отговаря, че си спомня сватбата и датата, когато се е омъжила.

Айкюл отново критикува Ийт, че е забравил жена си. Той казва, че няма да стане както иска леля му. Споделя с нея, че в нощта на катастрофата е казал на дъщеря ѝ, че иска развод. Ийт е категоричен, че ще помага на бившата си жена и е ще ie грижи за сина си, но няма да се откаже от Нур.

Лекарите казват, че Иджлял има частична амнезия и почти нищо не си спомня, освен сватбата си. Иджял вижда Иит и го прегръща. 

Нур отново прави опит да излезе от стаята и разбива бравата с отвертка. Но когато се вижда в булчинската рокля, си спомня щастливото тържество, на което казва на Мерт заветното "да". Преоблича се, стъпква булчинската рокля и излиза от къщата, но среща на двора леля си

Хафизе вдига скандал на племенницата си. 

Когато Иит се прибира вижда, че Нур е изчезнала от стаята. Айкюл се радва на бягството.

Иит отива в пристройката и вижда, че Нур е там. Хафизе му казва, че момичето е изпуснало автобуса за Адана и се е върнало.

Джахит пита брат си до кога ще е тъжен. Иит споделя, че не е щастлив, въпреки че жена му е дошла в съзнание. Джахит пита какво ще прави с Нур. Йит се кълне, че ще пази Нур. Джахит настоява брат му да пусне момичето да си отиде.

Таяр обвинява Нур, че е била с мъж. Става и започва да бие семейството си. Нур ги защитава, но Таяр се заканва да ѝ изкара кирливите ризи и излиза.

Мерт пита защо баща му не е на вечеря и иска Нур да се грижи за него. Айкюл хваща момчето за ухото и му се кара. Иит влиза и прави забележка на леля си. После взима детето и се качва да го успокоява. Разказва му, че възрастните грешат често, но после си взимат поука.

Мерт отговаря на баща си, че разбира поведението на баба си и пита защо тя е нещастна. Дали не страда по дъщеря си. Мерт обяснява, че и на него майка му му липсва, но той е щастлив.

Елмаз притиска Нур да ѝ разкаже истината, тя отказва. Съобщава на братовчедка си, че все още иска да се махне от този дом.

Ийт настоява да поговори с леля си за Мерт. Айкюл обещава да се извини на внука си, но пак обвинява Нур за разпрата. Иит се ядосва и казва на Айкюл, че щом обича Мерт, да го обича като собственото си дете и да не го наранява повече.

Нур вижда Иит и му казва, че ще замине и ще заведе дело за развод.

На отиване за училище, Мерт вижда Нур и отива при нея. В училище момчето, тъжи, защото майка му не е там.

Иджлял е на рехабилитация. Лекарите се чудят дали да ѝ кажат, че три години тя е лежала в кома.

Нур си събира багажа и оставя бележка на леля си.

Иджлял назовава членовете на семейството си по имена, но забравя да каже името на детето си. Иит ѝ припомня, че имат син, който се казва Мерт. Лекарите казват, че съпругът ѝ е бил до нея по време на катастрофата. Иит съобщава на жена си, че е била три години в кома. Иджлял се развълнува и се ядосва, че е остаряла.

Съучениците на Мерт се заяждат с него, заради майка му. После децата се сбиват.

Айкюл отново упреква Иит за състоянието на дъщеря си. След кризата в която изпада, Иджлял иска да види само съпруга си. Айкюл заплашва Иит, че ако обиди дъщеря ѝ, ще го съсипе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...