loading...

понеделник, 25 септември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Айкюл пребива и блъска Нур по стълбите, Иджлял се връща в дома си и заварва Нур и Ийт (26-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и септември) в първия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Айкюл упреква племенника си за пристъпа на дъщеря си. 

Иит влиза при съпругата си. Тя иска да ѝ хване ръката. Иджлял започва да го разпитва, какво е правил толкова време без нея. Иит ѝ разказва за сина им. Айкюл ги подслушва. Сестрата дава на старицата успокоителни за нервите ѝ.

Нур си взима багажа, за да си тръгне. Мерт се прибира от училище ядосан, защото съучениците му са го били. Той моли Нур да се грижи за него, докато всички се приберат. Мерт разказва какво е станало. Нур го успокоява, казвайки му, че мама ще се появи съвсем скоро.

Айкюл се прибира и  вижда детето в прегръдките на Нур. Нахвърля се върху момичето.  Айкюл започва да бие Нур, като я изхвърля навън от къщата, блъскайки я по стълбите. Момичето припада. Джахит вижда какво става и пита леля си. Айкюл не му дава да извика линейка. Оплаква се му се, че дъщеря ѝ се е борила със живота си и че тази никаквица няма да заеме мястото на Иджлял. Заповядва на Джахит да разкара тялото на момичето от къщата.

Иит разбира от Мерт, че Нур е вътре и е останала насаме с господарката. Когато Джахит я извежда, Иит и леля й са втрещени от състоянието на Нур.

Иит се среща с Емин, братовчеда на Нур. Той му казва, че Нур е добре. Иит влиза при леля си и ѝ вдига скандал. Джахит се намесва, но не успява да спре брат си. Иит е бесен и пита леля си как е могла да му причини това. В последния момент се отказва да се саморазправя и излиза от стаята.

Назан се опитва да спре мъжа си да не ходи при Иит. Все пак той отива. Иит му казва, че с Нур ще се преместят в друга къща и ще вземат Мерт. Айкюл чува това и се зарича да не го позволи. След това си спомня за успокоителните. Прави чай и слага вътре доста хапчета. После го носи на Иит. Извинява се на племенника си.

Иджлял се надява отново да се съберат със съпруга си.

Иит изпива чая и му се доспива. Ляга на дивана и заспива. Айкюл го наблюдава.

На другата сутрин той се събужда късно със силно главоболие.

Иит разбира от Хафизе, че Нур си е тръгнала.

Ярен скрива от брат си, че Нур е отведена от леля му. После звъни на Джахит. Назан забелязва, че зет ѝ се държи лошо със съпруга ѝ.

Разказва на Иит какво се е случило. Айкюл урежда всичко, за да замине Нур. Дава ѝ пари, урежда хотел и такси, което да я закара в Адана.

Иит научава всичко това и тръгва да търси Нур.

Иджлял вдига скандал на майка си, защото Иит го няма на свиждане в болницата.

Иит разпитва всички таксиметрови фирми и научава, че Нур не е заминала, а са я оставили на гарата.

Нур обаче се качва на един от автобусите за Адана. 

Иджлял настоява да я изпишат. Лекарите не са съгласни.

Иит разбира номера на автобуса и тръгва след него. На магистралата го засича. Качва се, но Нур не иска. Пътниците защитават момичето, но за да избегне скандала тя слиза. Иит я качва насила в колата си. Нур му казва, че го ненавижда. Той отново ѝ обещава, че ще се бори с нея, заради самата нея. Тя отговаря, че няма да се предаде, докато не се отърве от нея.

В имението обаче ги чака изненада. Иджлял се е прибрала. Като ги вижда, тя се хвърля в прегръдките на съпруга си. Нур решава да си тръгне. Иджлял я пита коя е. Айкюл казва, че това е бавачката на Мерт.

Детето се връща от училище и вижда майка си. Мерт остава изненадан. Двамата с Нур се качват в стаята му. Детето е радостно, че майка му се е върнала.

Иджлял моли Иит да се качат в тяхната стая. Той не ѝ отказва. Помага ѝ да си почине и си тръгва. Иджлял го вика да остане при нея...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...