loading...

четвъртък, 14 септември 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Джунейт предлага брак на Хасрет, Фериде решава да се разкрие пред Джунейт


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Със съдействието на Мелек Фериде отива на гроба си и в далечината вижда скърбящия Джунейт. Потиска желанието си да му се обади, защото знае, че й остават броени месеци живот. 

Ейлюл и Зюхре предполагат, че Солмаз и Хасрет крият нещо от семейство Козан. Зюхре притиска Солмаз и тогава Хасрет споделя за мнимото изнасилване на Джунейт. Ейлюл се досеща, че по някакъв начин Джунейт е бил упоен, за да няма контрол над действията си. Директно обвинява Солмаз, но тя отрича. Зюхре настоява Джунейт да сключи брак с Хасрет. 

Бродейки из гората в близост до изгорялата вила, Джунейт се запознава с Мелек. Разпитва я за Фериде, но Мелек отрича да знае каквото и да било. На излизане от дома й Джунейт изпуска портфейла си и Фериде го намира. 

Махир се подлага на операцията за възвръщане на зрението. Кадер е неотлъчно до него, но си тръгва, когато лекарите потвърждават, че операцията е преминала успешно. 

Демир започва дело срещу Кемал за придобиване на правата над Юсуф и го печели. Фериде решава да отнесе портфейла на Джунейт в семейния им дом.

Демир подава жалба в полицията и домът на Инджи и претърсен, но детето не е намерено. Осман се среща с Бахар и настоява да я отведе при Юсуф. 

Мелек съпровожда Фериде до дома й. Уговарят се да я вземе след час. Докато Фериде е там, Зюхре, Солмаз и Хасрет обсъждат сватбата на Джунейт и Хасрет. Чийдем се опитва да заблуди Махир, че е била до него по време на операцията, но за пореден път Махир я прогонва. Ерол решава да се възползва от финансовото състояние на Мурат. С негово съдействие Мурат е отвлечен. Ерол го заблуждава, че той самият също е в ръцете на похитителите. Умолява да изплати дълга му, за да спаси живота му. 

Осман завежда Бахар при Кемал и Юсуф. Кемал признава на Бахар цялата истина за брака си с Инджи, както и за заболяването на Юсуф. Махир решава да потърси Кадер, за да й сподели чувствата си към нея. Бахар не приема признанията на Кемал за болестта на Юсуф. Кемал я умолява да спре да се бори за попечителството над детето, за да може той да го вземе и настани в болница за лечение. 

Джунейт отстъпва пред натиска на майка си и обещава да се ожени за Хасрет. Предлага й брак и тя приема. С подкрепата на Мелек Фериде успява да напусне дома си незабелязано. В бързината колието й се къса и Джунейт го намира в коридора. 

Кемал и Бахар откриват доказателство, че в миналото на Демир има тъмни епизоди. Решават да ги използват, за да може Кемал да осъди Демир и отнеме правата над Юсуф. Планът е Бахар да отведе сина си у дома и да продължим мнимия си брак с Демир, за да може Кемал да спечели време и да докаже, че Демир е опасен за Юсуф. Фериде се досеща, че Джунейт е лишен от правото на избор при брака с Хасрет. 

Хасрет мечтае за голяма сватба. Осман смята, че не е уместно толкова скоро след смъртта на Фериде да се организира такова празненство. Джунейт застава на негова страна. Случайна улична свада среща Джунейт със Седат - син на известен бизнесмен. Джунейт му споделя за случилото се с Фериде и Седат обещава да проведе собствено разследване за пожара. Йълдъз решава да сподели със семейство Козан новината, че е бременна. 

Мурат изтегля от банката огромна сума пари и я дава на похитителите на Ерол, без да подозира, че той действа в комбина с тях. Махир открива Кадер и признава чувствата си. Кадер се съгласява да бъдат двойка. Мнимите похитители на Ерол нахлуват в имението на Козан и нападат Мурад. Целта им е да измъкнат от него още пари. Джунейт се намесва. Полицаите арестуват всички. Джунейт не подозира, че зад посетителите на Мурат стои негов познат. 

След дълго колебание Фериде решава да се яви пред Джунейт, за да се увери, че решението за брака му с Хасрет е само негово и на никой друг. Пред дома му става свидетел как няколко мъже насилствено го качват в кола. Тръгва по петите им, без да подозира, че я очакват нови проблеми.

Източник ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...