loading...

четвъртък, 21 септември 2017 г.

В следващите епизоди на "Градско момиче": Кемуран казва "Не" на сватбата си с Джемал, Каан е прострелян


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Градско момиче", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Юсуф настоява Джемал и Кемуран да се оженят възможно най-скоро. Юсуф и Хюсню подозират, че Джемал се опита да отложи церемонията. Двамата посещават общината, но служителят отказва да определи датата в отсъствието на Джемал. Юсуф принуждава Джемал да ги придружи. Джемал е неприятно изненадан, че сватбата му с Кемуран ще бъде ден преди тази с Гюл. Джемал изисква от Кемуран, заедно с останалите изследвания, да си направи нов тест за бременност. Информира я за твърденията на Фатма, че Кемуран е представила нейният тест за свой. Кемуран склонява. Със съдействието на Гюл, която също е в лабораторията, Джемал взима урина от Кемуран, но резултатите ще излязат едва след почивните дни. Нуртен и Кемуран замислят нов план за подмяна. Димо решава да се скрие в гората и да се върне, след като денят за венчавката с Кемуран е отминал. 

Каан не се отказва от опитите да се сближи с Гюл, но е разочарован, че тя не му обръща внимание. Султан забелязва, че Гюл си разменя съобщения по време на семейна вечеря. Гюл отрича да си пише с Джемал. Джемал и приятелите му се отправят към планината вечерта преди сватбата. Той използва подходящ момент и предлага на Каан да се разходят само двамата, но по пътя изоставя Каан. Каан е прострелян погрешка от Кемал, който го обърква с диво животно. Кемал бяга, виждайки какво е направил. Димо забелязва ранения Каан и решава да му помогне. Каан сам посещава спешното отделение, което изваждат сачмите. Полицаите започват разследване за инцидента с Каан. Джемал решава да поеме вината за случилото се, за да е сигурен, че ще пропусне сватбата с Кемуран. Кемал се обажда на Бюнямин, който забавлява гостите на моминското парти на Кемуран. Бюнямин съветва Кемал да продължи да се укрива в гората. 

Ниязи се досеща, че Кемуран и Нуртен ще подменят резултатите на Кемуран рано сутринта. Съветва Гюл да остане в лабораторията през нощта. Султани разтревожени заради отсъствието на Гюл. Суде се обажда на Гюл по молба на Султан. Гюл заблуждава сестра си, че се е забавила, тъй като избира подарък за Кемуран. На следващия ден Гюл узнава, че Кемуран не е бременна. Тя предава на Ниязи истинските резултати, изпреварвайки Нуртен и Кемуран. 

Кемуран научава, че Джемал е арестуван и обвинен за инцидента с Каан. Тя моли Юсуф да използва връзките си и да спомогне за освобождаването му. Хюсню и Каан се отправят към полицейското управление. Каан свидетелства, че случилото се е било по негова вина. Джемал отново е на свобода. 

Кемуран се среща с Гюл. Пребърква чантата й в търсене на резултатите. Гюл заплашва Кемуран, че ще я разобличи за лъжата за бременността. Двете се сдобряват. 

Започва сватбата на Кемуран и Джемал. Кемуран изненадващо отказва да се омъжи за него. Решението й прекратява церемонията, но оставя много въпроси в двете семейства. Гюл помага на Кемуран да се скрие от ядосания Юсуф. Гел разказва на семействата Алкан и Яшъбасмаз, че тестът за бременност на Кемуран е бил подменен погрешка от персонала на болницата. По този начин Кемуран е оневинена, а Юсуф се успокоява, след като честта на дъщеря му е неопетнена. Кемуран споделя, че е влюбена в друг и не желае да сключва брак с Джемал. 

Каан е отчаян след провал на сватбата на Джемал и Кемуран. Той открива Кемал и го връща в селото. 

Султан установява, че Гюл и Джемал се срещат тайно. Посещава Осман месаря и настоява да изгони Джемал от къщата, която е наел. Отначало Осман отказва, но Султан го заплашва, че ще увеличи наема му и той се съгласява.

 Източник: ТВ САГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...