loading...

вторник, 19 септември 2017 г.

ЕТО ЗАЩО bTV спира "Кьосем"


Вчера вечерта bTV показа обявения от тях "финал на сезона" на "Великолепният век: Кьосем". Това обаче далеч не е развръзката на историческата сага. Остават още четири едночасови епизода до края на първия сезон, които към този момент няма да бъдат излъчени.

Екипът на Теленовелас потърси коментар от bTV по повод преустановяването на хитовия сериал. "Всички серии, които продуцентът на "Великолепният век: Кьосем" е предоставил, са излъчени!", лаконични са медията. Това тяхно оправдание обаче е меко казано нелогично, предвид факта, че последните минути от вчерашната серия са от средата на оригиналния 29-и епизод от общо на брой 30. "Що за финал на такъв касов сериал е сцена, в която принц Мустафа иска вода?", разгневени са феновете в социалните мрежи. Причина за прекъсването обаче не се посочва.

Въпреки че "Кьосем" бе най-гледаната тв програма това лято, bTV взе решение да стартира чисто нов турски сериал за есенния сезон. От тази вечер на мястото на суперпродукцията с Берен Саат се върти "Сега и завинаги" със звездата от "Сезони на любовта" Толгахан Сайъшман. Заглавието е в най-гледания и комерсиален жанр - драма, и ще се изправи в пряк рейтинг сблъсък с "Откраднат живот" по NOVA.

За успокоение на феновете, "Великолепният век: Кьосем" все пак ще продължи. bTV е закупила и втория сезон на сагата, който е и последен, с участието на любимката от "Твоят мой живот" Нургюл Йешилчай (нея ще видим като възрастната Кьосем). Кога ще бъде позициониран той, наред с остатъка от първи сезон - предстои да разберем...

ЧЕТЕТЕ САМО ПРИ НАС!

bTV няма да излъчи последните 4 епизода от ПЪРВИ СЕЗОН на "Великолепният век: Кьосем"

 

bTV спира "Великолепният век: Кьосем"

 

bTV e закупила ВТОРИ СЕЗОН на "Великолепният век: Кьосем"

 

"Сега и завинаги" - от 19-и септември по bTV

 

Вълнуващ любовен триъгълник разплитат героите в новия турски сериал "Сега и завинаги" по bTV

 

В първия епизод на "Сега и завинаги": Нур и Иит се запознават при странни обстоятелства (19-и септември)

 

"Сега и завинаги" ще има повторение по bTV Lady

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...