loading...

сряда, 11 октомври 2017 г.

Утре в "Моят живот": Яхтата, на която са Мехмет Емир и Хасрет, се взривява. Султан разбира, че Ефсун не е нейна дъщеря (12-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Ефсун вика всички журналисти на откриването на модния ѝ магазин. Хюлия и Кенан също пристигат. Султан се опитва да влезе, но охраната я спира. Султан го избутва и успява да влезе. Ефсун веднага ѝ пада настроението, но нарежда на охраната да не гонят Султан, след което ѝ казва много тежки думи. Ефсун си тръгва с Арда, а Султан е съсипана. 

Ефсун и Арда отиват в Геленджик, за да разберат истината за майката на Ефсун. Султан също ги последва. Всички очакват отговор от Иляс. Султан започва да крещи и всички жени се събират в къщата на Иляс. 

Хасрет и Мехмет Емир си организират романтична вечеря на яхтата. На яхтата е прикрепена бомба по нареждане на Кенан. 

В крайна сметка Султан разбира, че Ефсун не е истинската ѝ дъщеря, но Иляс не ѝ казва цялата истина. Тя остава в неведение чия е нейната рожба. Ганимет благодари на Иляс, че не я е разкрил. Ханифе обаче отива да говори със Султан и ѝ заявява, че знае коя е истинската ѝ дъщеря. 

Мехмет Емир предлага брак на Хасрет. Тя приема, а яхтата, на която са двамата, избухва. 

Ханифе иска много пари от Султан, за да ѝ каже истината. Султан я хваща и започва да я дърпа и бие из целия квартал. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...