loading...

понеделник, 16 октомври 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур отива на романтичен обяд с Ийт. Двамата изпочупват до основи мястото, където са се оженили, а Елмаз решава да изнудва Айкюл (17-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Нур споделя на Ярен, че любовта ѝ към Ийт се е превърнала в омраза в момента, в който е научила за съществуването на Иджлял. Допълва, че за първи път споделя с някого болката си, а Ярен ѝ отвръща, че за първи път чува такава история. Нур я разпитва дали си има половинка и че умее да пази тайна. 

Синан се чуди защо Айкюл иска да задържи омразната за нея Нур в имението. Айкюл го пита точно той ли ще ѝ търси сметка. Синан ѝ казва, че се радва, че Нур е тук. Пред това време Назан ги подслушва. Когато Синан отваря вратата вижда Назан. Аюкюл се вбесява, че отново е подслушвала зад вратата. 

Айкюл пита Синан какво прави освен да върти интриги. Намеква му да започне работа във фирмата при Ийт, но Синан е против. 

Нур благодари на Ярен за разговора. Сестрата на Ийт се качва в колата при Емин. Двамата започват пак да се заяждат. 

Нур вижда шофьора на Ийт, който ѝ казва, че я очаква. Нур се качва в колата и тръгва към мястото на срещата. 

Ийт намира подслушвателните устройства в кабинета си. След това тръгва за срещата си с Нур. По пътя вижда Елмаз, която без да иска бута снимките от сватбата му с Нур. Ийт не успява да ги види, а Елмаз ги събира бързо. 

Нур пристига на морето. На същото място, където с Ийт са се оженили. Той е приготвил романтичен обяд на плажа. 

Айкюл чува как Назан отново клюкарства по телефона и се ядосва. Взима го и нахоква отсрещната страна. Назан и Айкюл отново се спречкват. 

Назан отива в стаята на Иджлял, кроейки следващата интрига. Намеква ѝ, че Синан е влюбен в Нур и ѝ препоръчва да ги сватоса. 

Нур и Ийт се скарват и Ийт ѝ казва да си излее цялата болка. Нур му отвръща, че иска да обърне цялата маса върху него. Ийт я води до постройката, в която са се венчали. Започва да хвърля камъни и да чупи всичко. Нур също го последва и двамата сриват да основи мястото с усмивка на лице. На двамата им олеква...

По-късно сядат и отново разговарят за живота, за Иджлял, за Айкюл и Мерт. Нур понечва да го целуне, но се дърпа бързо и го нахоква. Ийт започва да ѝ се смее и да я дразни, че тя първа е тръгнала да го целува. 

Елмаз пише анонимно писмо до Айкюл и в плика праща сватбените снимки на Нур и Ийт. Дъщерята на Хафизе е решила да изнудва майката на Иджлял. 

Иджлял отива в стаята на Нур, за да намери дневника и да разбере за Синан ли са били любовните ѝ слова. Обръща цялата стая нагоре с краката, но не намира нищо. 

Нур и Ийт се прибират и тя го пита дали всеки път ще се срещат тайно. Ийт се шегува и ѝ казва, че иска да се среща тайно със съпругата си. 

Елмаз забелязва, че Нур и Ийт се прибират един след друг. 

Докато Иджлял тършува в стаята на Нур, тя се прибира и я вижда. Иска да говори с нея, но Иджлял отново се държи грубо. Нур ѝ заявява, че е права да ѝ се сърди и че ѝ се извинява. Иджлял я пита защо след като я гонят от имението тя не си тръгва. Нур се оправдава, че е дала дума на Мерт. През това време в стаята идва и Ийт....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...