loading...

четвъртък, 5 октомври 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Синан унижава Нур и Ийт го хвърля в басейна (6-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (6-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Ийт изважда Нур от горящия склад. Всички се притесняват за него. Ийт е притеснен в очакване любимата му да се събуди. Иджлял недоумява действията на съпруга си.

Пожарната разследва случая. Хора от имението водят ранения Таяр. Иджлял отново изпада в криза от ревност и търси съпруга си. Ийт е в болницата. Нур е добре. Елмаз и Хафизе благодарят на Ийт, че е спасил момичето. Елмаз се чуди защо той се е хвърлил в огъня, при условие, че има жена и дете. Айкюл се обажда на племенника си и го кара да се върне. Ийт отказва.

Елмаз му казва, че Таяр е бил нападнат от лудия, но се чуди защо Ийт остава в болницата...

Иджлял е в криза. Мерт също иска майка си. Айкюл пита за Ярен, която я няма в къщата. Назан казва, че не знае къде е тя.

Иджлял иска да отиде в болницата. Айкюл не я пуска. Синан пита за майка си защо не дава сестра му да говори с Ийт. Елмаз казва на останалите, че полицията иска да говори с тях. Иджлял я пита къде е Ийт. Момичето му казва, че той е решил да остане в болницата.

Ийт влиза в стаята на Нур. Момичето е в безсъзнание.

Иджлял отива в болницата заедно с брат си и майка си. Айкюл праща съобщение на Ийт, но той не го вижда...

Нур идва в съзнание. Промълвява името на Ийт и го пита дали е добре. Той ѝ обещава, че ще поправи всички свои грешки. Нур му вярва. Сестрата го гони от стаята. Иджлял пита Ийт защо е в болницата и  коя е Нур за него. Айкюл го пита защо не може да спре. Синан се намесва. Ийт го удря. Синан пита майка си какво има между Ийт и Нур. Айкюл тъкмо ще разкаже на сина си истината и припада.

Назан се опитва да се извини на Джахит. Той ѝ казва, че ще трябва да отговаря пред брат му.

Назан отива при Айкюл, която е при дъщеря си....

Изписват Нур от болницата. Емин ѝ казва, че в имението са сменили охраната и алармените системи. Хафизе постоянно благославя Ийт. Елмаз вижда баща си, че брои пари. Настоява да й даде парите. Таяр ги дава на дъщеря си, която го шантажира.

Нур се прибира при леля си. Всички благодарят на Ийт. Той казва, че Нур ще остане у тях. Настоява пред Хафизе. Тя се съгласява. Иджлял не е много въодушевена от този факт.

Ийт разпитва Таяр за Лудия Джамал. Старецът разказва, че е гонил Джамал в гората. Ийт му отговаря, че ще го накаже подобаващо, ако разбере, че има пръст в пожара.

Айкюл отива при Назан. Снахата казва, че Джахит знае всичко. Айкюл отговаря, че той няма да я предаде...

Лудият продължава да наблюдава имението от гората.

Мерт пита кой е подпалил склада. Ярен отговаря, че някакъв луд го е сторил. Детето се страхува, а Ийт му обещава, че винаги ще е до него. Мерт пита за Нур. Иджлял го води при нея. Кани Нур да слезе на вечеря с тях. Момичето отказва, но детето настоява. Тя се съгласява и слиза долу при семейството.

Синан се прибира пиян. Айкюл му прави забележка. Синан започва се заяжда с Ийт. Айкюл го гони от стаята. Той не иска да излезе. Ийт го кани да излязат навън. Синан продължава да злослови срещу братовчед си. Иджлял го удря.  Ийт се ядосва и хвърля Синан в басейна, за да изтрезнее. После му казва да се държи подобаващо с Нур и Иджлял и ако има пробелем да го решава с него.

Иджлял изска да разбере какви са намеците на Синан. Айкюл ѝ казва, че брат ѝ се заяжда с Ийт заради нея, защото тя показва своята ревност. Айкюл съобщава на дъщеря си, че двамата братовчеди са врагове.

Нур приспива Мерт. Ийт я чака в коридора. Прегръща я. Казва ѝ, че се е притеснил за нея. Ийт отново обещава, че ще я защити. После се извинява на Нур. Момичето се притеснява, че с нея се държат лошо. Не иска да бъде повече унижавана. Нур го пита какво причинява на всички. Отново моли Ийт да я пусне да си ходи. Тя му казва, че може да я изостави, но да бъде до Иджлял, защото е майка на детето му. Ийт ѝ отговаря, че прекалено много я обича и не може да я пусне. Нур му казва, че има един начин да му прости - ако се разведат. Моли го да отидат в съда и да сложат край на този измислен брак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...