loading...

неделя, 8 октомври 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт хваща и предава на полицията Джамал, гони Назан, Джахит и Таяр от имението след като разбира истината (9-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Елмаз отива при Нур, но Нур се е заключила. Елмаз ѝ препоръчва да не го прави, защото на Айкюл няма да ѝ хареса. Завижда ѝ, че стаята ѝ е по-хубава от пристройката, в която живее заедно с майка си и баща си. Започва да я разпитва за Ийт и как е рискувал живота си, за да я спаси от пожара. Опитва да се да изкопчи истината, но Айкюл чува Елмаз и влиза в стаята преди Нур да е разказала каквото и да е на братовчедка си. Елмаз си тръгва, а Айкюл казва на Нур, че Иджлял я чака в стаята ѝ. 

Айкюл настига Елмаз и я бута на земята. Предупреждава я да не се занимава с интриги, за да не остане на улицата. Елмаз се прибира бясна. Разказва на майка си за подозренията, които има относно Нур и Ийт. 

Нур отива при Иджлял. Иджлял ѝ казва, че по принцип не би допуснала младо и красиво момиче да се навърта около семейството ѝ, но нещата са объркани. Обяснява ѝ, че не вярва на думите на брат си и че вярва на Ийт. За пореден път унижава Нур, казвайки ѝ, че не е паднала ниско, за да ревнува съпруга си от една бавачка. 

Нур отива в пристройката, но Хазифе се държи студено и излиза от стаята. Нур иска обяснение от Елмаз дали не е наговорила лъжи на Хафизе за нея и Ийт. 

Назан казва на Таяр, че Джамал трябва веднага да напусне Истанбул и да се върне в селото си, защото ще си имат проблеми с Ийт. Таяр отива в гората, за да се срещне с Джамал. Охранителят на Козан го следи и ги вижда двамата с Лудия. Ийт получава обаждане от охранителя и веднага тръгва към мястото на срещата между Таяр и Джамал. Ийт пристига, а Джамал вади нож. Двамата се сбиват, а Ийт го обезоръжава. Полицията арестува Лудия Джамал. Ийт казва на Таяр да напусне веднага имението и да не се връща повече. Таяр му разкрива, че Назан му е поръчала всичко.

Ийт се прибира бесен в имението и започва да вика името на Назан. Нарежда ѝ да си събере багажа и да напусне къщата. Айкюл и Ярен стават свидетели на скандала, но не смеят да кажат нищо. Джахит се прибира и разбира за случката. Веднага поучава жена си, а Ийт гони и него, защото е знаел, но не му е казал. 

Мерт моли чичо си да не си тръгват. Айкюл успокоява Назан, че скоро ще се върнат обратно. Назан ѝ отвръща, че няма да чака много дълго преди да разкрие на Ийт, че всичко е инициирала тя.

Вечерта Айкюл отива в кабинета на Ийт, а Ийт директно ѝ заявява, че знае, че тя също е замесена....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...