loading...

понеделник, 30 октомври 2017 г.

"Истинска звезда" - нов сериал тръгва по bTV Lady


Интриги, скандали и отмъщение в новия сериал "Истинска звезда"...

Премиерните епизоди започват на 06-и ноември (понеделник) и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Какво става, когато едно младо момиче, живеещо на улицата, среща собственик на голяма модна агенция и получава уникалната възможност да се докаже в индустрията? Интриги, скандали и отмъщение са само част от живота, който очаква 18-годишната Елиза в новия бразилски сериал "Истинска звезда" (Totalmente Demais). Премиерните епизоди започват на 06-и ноември (понеделник) и ще се излъчват всеки делничен ден в 20:00 часа по bTV Lady с повторения на следващия ден от 10:00 до 11:00 часа.

В "Истинска звезда" зрителите ще се срещнат с любими свои актьори като Фабио Асунсао Пинто (Марсело от "От обич") и Вивиан Пасмантер (Лаура от "От обич"). Изпълнителката на главната роля Жулиана Паеш пък е популярна от "Индия – любовна история" и "Клонинг". 

Заради участието в "Истинска звезда" Жулиана посещава офисите на световноизвестни брандове като "Вог" и "Мари Клер", за да се подготви за ролята си и да усети реалната атмосфера на работната среда в света на модата.

Друг от героите – Фабио Асунсао,  е създаден по образа на световноизвестния френски писател Артюр Рембо. Той остава в историята като един от първите значими френски символисти, вдъхновил много писатели, пиеси и образи, след като умира на 37 години във Франция.

"Истинска звезда" е сниман в Рио Де Жанейро – втория по големина град в Бразилия, в едни от най-луксозните квартали и места, както и в бедни райони, с цел да се проследи издигането на главната героиния от улицата до професионалната кариера. Сюжетът отвежда снимачния и актьорски екип до едно от най-екзотичните места за пътувания в Австралия – Уитсъндей Айлъндс. Това е архипелаг от 74 тропически острова, мечта и цел на всеки страстен пътешественик. 

Любопитно:
 Няколко заглавия са обсъждани преди да се избере името на сериала. Всъщност, "Totalmente Demais", каквото е оригиналното заглавие, e име на песен, изпълнявана от бразилската банда Hanoi Hanoi. Въпросното парче пък е използвано като музикален фон в друга продукция на студиото – "Cobras and Lagartos" ("Змии и гущери", популярен у нас под името "Студена кръв"). "Истинска звезда" е първата бразилска теленовела, която издава музиката от сериала като отделна продукция. Албумът включва бразилски народни мелодии и чужди тематични песни, посветени на всеки от образите в сериала.

Историята:
Елиза е 18-годишна, когато бяга от дома си в Кампо Кларо, след като години наред е подлагана на тормоз от доведения си баща Дино. Мечтата на Елиза е да намери истинския си баща и да помогне на майка си да излезе от трудната ситуация. След като се премества в Рио, Елиза е ограбена и започва да продава цветя по ресторанти и кафета. Там е заплашвана от колоритен гангстер, отвсякъде дебнат опасности. Един ден среща бизнесмен на име Артър, който е начело на модна агенция. Артър ѝ предлага да работи за него, но там Елиза среща съпротива от Каролина, издател на модно списание, влюбена в Артър. От друга страна, Артър се влюбва в Елиза, което прави Каролина още по-разярена. В битката се включва и Касандра, която има неангажираща връзка с Артър, но е също толкова отдадена на целта да развали отношенията на Артър и Елиза, колкото и Каролина.



2 коментара:

  1. Ооо, няма и спомен от готиния Марсело. Но пък сигурно серията ще е хубав, бразилците правят хубави.

    ОтговорИзтриване
  2. Най-накрая бразилски сериал. Очаквам го с нетърпение, това ще е глътка свеж въздух.

    ОтговорИзтриване

loading...