loading...

четвъртък, 2 ноември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Бахар и Атеш се женят, Кенан организира убийството им (03-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Бахар си облича булчинската рокля, а Иляс се просълзява като я вижда. Връзка ѝ червена панделка през кръста. Мехмет Емир ѝ подарява пръстена на Хасрет. Двамата с Бахар се прегръщат. Бахар хваща под ръка двамата си бащи и тръгва към олтара. Съдията венчае Бахар и Атеш и ги обявява за съпруг и съпруга. Веселбата започва...

По-късно всички гости се пренасят в дома на Атахан. Хюлия и Кенан гледат от балкона и злословят. Исмаил заглежда Ефсун, а Арда му се заканва. За малко да се сбият. Дженгиз се намесва и ги възпира. 

Зейнеп забелязва как Мюге и Джемал се изнизват един след друг навън. Проследява ги и вижда как тя го целува по бузата. Вдига им скандал и си тръгва. Мюге съжалява. 

Кенан демонстративно слиза при Бахар и Атеш и започва да хвърля пари. Ефсун взима една чаша шампанско и залива очилатия убиец. Арда и Ефсун започва да се хилят, а Арда взима още една чаша и я хвърля в лицето му. Джемре пита Атеш няма ли и той да си вземе чаша. Атеш последва примера на Ефсун и Арда. Кенан си изтрива очилата и отива в кухнята. 

Лелята на Джемре тръгва да почиства Кенан, но той ѝ се разкрещява. Джемре чува новия коварен план на Кенан относно Бахар и Атеш. Кенан ѝ казва, че ще я убие, ако им каже нещо. Бахар и Атеш се сбогуват с всички и се качват в колата, за да отпътуват на меден месец. Преди това Бахар хвърля букета и той пада пред Мюге. Когато Бахар и Атеш тръгват, Кенан се обажда на наемниците си. 

Джемре влиза в кухнята и удря Кенан с една чиния по главата. Кенан се обръща и зашлевява, сваляйки я на земята. Хюлия става свидетел на сцената и пита мъжа си какво става.

Кенан гони Джемре в пристройката, а тя се опитва да вземе телефона от леля си и да предупреди Атеш и Бахар. Тя обаче не ѝ го дава и я бута на земята. След това я заключва в стаята. Джемре се чуди какво да прави. Накрая излиза през прозореца и тръгва към хотела. 

Бахар и Атеш пристигат в хотела. Двамата се отдават на любовта си, но...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...