loading...

неделя, 12 ноември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Ханифе изпраща видеото със Зейнеп и Арда на Ефсун, а Султан бута Зейнеп на улицата (13-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Джеврие отива при Салих да му поиска помощ за Ханифе. Той е пиян и ѝ разкрива неща, от които тя се хваща за главата. Тръгва да бяга, а Салих се опита да я спре. Джеврие се обръща рязко и го бута. Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв. 

Арда и Зейнеп влизат в една от хотелските стаи. Когато той заспива, тя се наваля да го целуне, но се отдръпва. Оставя му пари и бележка на нощното шкафче, като по този начин му го връща. 

Ханифе пресреща Султан и ѝ показва видеото със Зейнеп и Арда от хотела.

Ефсун се събужда през нощта, но не заварва Арда до себе си. Звъни му, но той спи и не чува. Джемал страда за Зейнеп, а дъщерята на Султан също плаче заради всичко преживяно.

Атеш е на брега на морето и си представя Дорук до себе си. Двамата се прегръщат, а детето го целува. Идва Бахар, която споделя мъката му.

Зейнеп се прибира, а Султан я вика да поговорят. Султан ѝ се разкрещява, а Фулия се опитва да я успокои, но старата ѝ предупреждава да не се меша. Зейнеп бяга, а Султан я настига и я бута на улицата пред всички.

Ханифе праща снимката и видеото със Зейнеп и Арда на Ефсун. Ефсун отива в хотела. Намира бележката на Зейнеп, а през това време Арда се събужда. Арда се опитва да ѝ обясни, но тя е наранена и си тръгва.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!