loading...

вторник, 14 ноември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Исмаил отвежда Кенан в управлението, Бахар заминава при Ефсун, а Джемре пребива леля си (15-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Хюлия отива при Кенан и гони Джемре. В същото време идват Исмаил, Дженгиз и Атеш, като Исмаил казва на Кенан, че трябва да дойде до управлението. 

Зейнеп отива при Бахар, защото вече не знае какво да прави относно Ефсун и Арда. 

Ефсун пристига в Италия и се обажда на леля си. След като затварят, Султан отива да говори със Салих. Взима един лост и го пита защо си е отварял устата. Започва да чупи една от колите в сервиза от яд. 

Арда отива в "Льо Ефсун" и си спомня първата целувка с любимата си. През това време идва Зейнеп, а Арда я упреква, че заради нея Ефсун е заминала надалеч. 

Ефсун обикаля града. Вижда двама влюбени да се целуват и ѝ става мъчно. Сяда на стълбите и заплаква. Изведнъж зад нея идва Бахар. Ефсун е радостна да види сестра си. 

Исмаил вкарва в залата за разпит Кенан, но старият е непробиваем. Атеш гледа от другата страна. След като не успяват да изкопчат нищо, Исмаил и Дженгиз пускат Кенан, а Хюлия го чака пред управлението. 

Връщат детето на Джемре. Джемре издебва момента и започва да налага с шамари леля си. След това я гони от пристройката. Мехмет Емир става свидетел на сцената. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...