loading...

четвъртък, 30 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт се среща със Санджактар и го заплашва, а Иджлял моли Фърат да я избави от Нур (1-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (1-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Нур си тръгва от вечерята заедно с Керем Санджактар. Журналистите ги снимат.

Иджлял е много изплашена. Айтюл казва, че е дъщеря ѝ е станала жертва на онзи човек. 

Семейството на Нур почиства следите от убийството и коментират случката. Таяр мрънка, че племенницата му се прибира с чужд мъж. Керем по неволя нарича Нур, Инджи. Елмаз продължава да се заяжда с братовчедка си. Нур се паникьосва, виждайки кръвта. Разбирайки за случката веднага отива да види Ийт. 

Нур отваря вратата на спалнята и вижда мъжа си в леглото заедно с Иджлял. Ийт ѝ прави знак да излезе. Тя си тръгва, а Айтюл отново ѝ напомня, че Ийт е там където му е мястото.

Лелята на Нур открива новините във вестника за вечерята на Нур с Керем.

Айтюл казва пред всички, че този случай трябва да се забрави.  Назан също чете новините за Нур във вестника. Иджлял се постарава Ийт да види статията. Той се ядосва и става от масата за закуска. Елмаз се кефи. Нур е притеснена, че не е казала на Ийт. 

Джахит възпира брат си, но Ийт не го слуша.

Иджлял се вбесява. Ревнува поведението на Ийт. Айтюл се опитва да успокои дъщеря си.

Ийт вдига скандал на Нур, питайки я откъде познава Керем Санджактар.

Хазал пита шефа си дали няма да коментира снимките във вестниците. Керем пита асистентката си защо не харесва Нур. После предлага да прекратят договора си за реклама. Керем обаче се ядосва на Хазал. 

Ийт се ядосва и казва, че Керем не е малоумник, а е от голямото "добро утро". Нур се опитва да убеди съпруга си, че това е само една работна вечеря. Ийт иска да прекратят договора с Керем. Нур му казва, че иска да работи това. Ийт си тръгва и я оставя в гората.

Керем звъни на Нур. Пита я как е след тази новина. Успокоява я. Нур му отговаря, че двамата са ощетени и че ще обсъди случая с Фърат.

Иджлял се вбесява, виждайки, че Нур се прибира с Фърат. После подслушва разговора между двамата. 

Нур казва на леля си да я научи как да затвори устата на мъжа си.

Фърат казва, че всичко е приключило с делото. Иджлял му отговаря, че му вярва. После го моли да я избави от Нур.

Нур е бясна и споделя с леля си, че Ийт трябва да търпи, както тя го прави спрямо Иджлял.

Ийт се среща с Керем. Санджактар се опитва да обясни на Ийт за своята козметична колекция. Ийт заявява на бизнесмена да стои далече от близките му.. Керем научава, че Нур е под опеката на Ийт. Освен това е предупреден, че при следващ такъв гаф ще има лоши последствия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!