loading...

понеделник, 20 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур купува подарък на Мерт, а Иджлял го чупи и изхвърля. Иджлял нарочно флиртува с Ийт на яхтата, за да дразни Нур.... (21-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-и ноември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Нур е щастлива след шопинга. Сяда в едно кафене и звъни на Ийт от новия си телефон. Той затваря, но после вдига ядосан. Нур му се хвали, че си има нов телефон и го моли да си запише номера ѝ, за да ѝ се обажда. Ийт се ядосва и си хвърля телефона в морето. Нур чака той да ѝ върне обаждането. После отново му звъни, но установява, че Ийт си е изключил телефона.

Иджлял също се обажда на Ийт, но и на нея никой не отговаря. Тя излиза  на двора и вижда, че Назан лежи на хамака. Иджлял отива при нея, но Назан отново ѝ припомня, че ще се радва, ако Ийт ѝ изневерява с бавачката. 

Таяр се излежава вкъщи. Казва на жена си, че това е и техен дом. Айтюл чува думите му и му вдига скандал. Пита го защо се държи така. Хафизе успокоява положението. Таяр обаче си мисли, че зад гърба му стои Нур Козан и Айтюл не може да му навреди. Старата звъни на Ийт, но отново няма връзка.

В пристанището Ийт среща семейни приятели, които го виждат да слиза от яхтата. Жената звъни на Иджлял и й казва, че е видяла съпруга ѝ на яхта.

Нур се прибира с такси. Назан отново мърмори против нея. Иджлял едва се сдържа. Нур иска двете да си поговорят. Извинява ѝ се за случката на вечерята, защото е била пияна. Иджлял мълчи. После отпраща момичето.

Вечерта Ийт си играе с Мерт. Иджлял разказва на майка си, че Нур е искал да я провокира. Назан казва, че Ийт си е купил яхта. Иджлял му разказва, че приятелката ѝ се е обадила и така са научили за яхтата.

Нур дава подаръците на семейството си. Елмаз завижда, че братовчедка ѝ си е купила последен модел телефон. Хафизе разказва на дъщеря си за случката с Айтюл.

Мерт настоява да излязат с яхтата и да се повозят. Нур се появява, за да даде подаръка на Мерт. Иджлял кани Нур да отиде на разходка с яхтата. Иджлял завижда. Нур казва, че това е от първата ѝ заплата. Веднага Иджлял опонира, че това не е първата й заплата и че техните пари не значат нищо. Нур се оправдава.

Айтюл казва на Ийт, че се съмнява в Таяр, който може би е научил истината за брака му. Ийт отговаря, че не Нур е разказала това, а той го е направил.

Назан продължава да провокира снаха си да се скара с Нур. Иджлял се ядосва, взима Мерт и се прибират.

Айтюл иска обяснение от племенника си, защо им е разказала. Ийт отговаря, че се е наложило, защото жена му е по-важна от дъщеря ѝ.

Иджлял нарочно изпуска колата на Мерт, подарена от Нур и тя се чупи. Детето се натъжава.

Елмаз пише съобщение на Джахит. Назан го пита от кого е СМС-ът. Той я предупреждава да не говори за Нур, но тя не спира.

Нур звъни на Ийт, но отново няма връзка с него. В това време прислужницата изхвърля счупената количка. Нур се натъжава. Фърат обаче ѝ съобщава, че ще се снима в телевизионна реклама на мобилен оператор.

Ийт работи в кабинета си, а Нур учи репликата за клипа. Елмаз умира от завист, гледайки старанието на братовчедка си.

Таяр предлага да поискат от Нур пари, за да поддържат нивата на село. В това време Ийт го сплашва, казвайки му, че ако е в това имение е благодарение на Нур. Ийт ѝ казва, че си е изхвърлил телефона в морето. Нур споделя с него, че ще се снима в телевизионна реклама и го пита дали разходката с яхта ще е дълга. Ийт приема със сарказъм новината за рекламния клип и започва да мърмори. 

Иджлял ги вижда заедно от терасата и се ядосва. Айтюл предлага на дъщеря си да не ходят на разходка с яхтата. Иджлял обяснява, че само така ще може да се справи с бавачката.

Докато всички се качват на яхтата, Ийт помага на Иджлял и на Нур. Айтюл веднага забелязва погледа на дъщеря си и я пита защо гледа така съпруга си.

Нур гледа замислена и се изпуска на глас, как иска да прегърне Ийт. Всички, които я чуват, ѝ се карат изненадани. Тя се извинява, че не се е усетила и е говорила на глас. Иджлял се качва и милва Ийт. Айтюл веднага посочва, че дъщеря ѝ винаги е била на върха. Иджлял целува нежно Ийт и флирува с него открито. Нур ги гледа тъжно,  започва да си играе с Мерт...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...