loading...

неделя, 5 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Елмаз разкрива чувствата си на Ийт и се опитва да се самоубие, а Иджлял предлага на Нур да направи аборт (5-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (5-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Иджлял разбира, че Нур е бременна. Започва да я разпитва. Нур не иска да каже кой е бащата на бебето.

Ийт иска обяснение от Елмаз. Тя припада. Първоначално Ийт не ѝ вярва, но се появява Таяр. Тогава Ийт му казва да я прибере вкъщи. Елмаз казва, че ѝ се вие свят. Ийт казва на Таяр, че ще чака Елмаз да се свести.

Иджлял продължава да настоява кой е бащата на детето. Нур отговаря, че не може да ѝ каже това.

Елмаз продължава да гледа през прозореца. Ийт настойчиво я чака. Елмаз е много притеснена, но не иска да се види с Ийт. Таяр отива при господаря си и започва да го лъже, че ще я води на лекар. Ийт казва, че той ще закара Елмаз в болницата.

Джахит излиза и пита брат си дали ще ходи във фабриката. В това време се появява Елмаз. Ийт ѝ нарежда да се качи в колата му.

Иджлял се опитва да убеди Нур да каже кой е бащата на детето. Обещава на момичето, че няма да съобщава на Ийт и на Айтюл. Иджлял предлага Нур да направи аборт. Тя не иска помощта ѝ, защото е решила да роди бебето. Иджлял настоява. Нур отговаря, че това не е решение за нея. 

Айтюл влиза в стаята на бавачката и чува разговора между двете. Като разбира, че дъщеря ѝ знае за бременността, старата тихо се измъква. Иджлял казва на Нур да си почине, но после ще се върне отново, за да продължат разговора си.

Иджлял казва на майка си, че иска да помогне на момичето. Айтюл не е съгласна. Иджлял се мотивира да открие кой е бащата на детето.

Ийт настоява пред Елмаз да му разкаже откога знае и върти всички тези номера. Елмаз си признава. Ийт я пита какво лошо е видял от нея. Тогава тя му признава чувствата си. Джахит чува нейните признания. Ийт не може да повярва. Елмаз признава, че е имала връзка с брат му, защото не е могла да бъде с него. Ийт се ядосва и си тръгва. Тя го стига, но той я гони и от фирмата и от имението. Елмаз не може да повярва. Тогава Ийт вижда брат си. Джахит тръгва с колата си, а брат му не може да го спре. Ийт се качва в неговата кола и потегля. Елмаз плаче от ярост, тъжейки за загубата на всичко, което е имала.

Ийт засича брат си. Настоява двамата да поговорят. Джахит казва, че той не е чул нищо ново и си тръгва.

Иджлял продължава да се кара на майка си. Айтюл настоява да не казва на Ийт, защото Нур ще пострада. 

Назан се интересува какво ѝ е на Айтюл. Подхвърля на Иджлял, че брат ѝ си е тръгнал точно около историята с Нур. Иджлял се усъмнява дали бавачката не е имала нещо със Синан.

Айтюл слиза и иска обяснение от бавачката. Нур моли старата да си мълчи.

Ийт се прибира. Хафизе го пита за Елмаз. Той отговаря, че дъщеря ѝ е добре и е отишла на пазар.

Докато Назан и Иджлял правят упражнения, Елмаз се прибира. Хафизе я забелязва, че плаче. Влизайки в стаята си, дъщерята на Таяр се нагълтва с хапчета и ляга, чакайки те да подействат.

Ийт си спомня последния си разговор с жена му и съжалява, че не й е повярвал. Ийт отива при жена си. Заварва леля си при Нур. Казва, че иска да каже нещо и на двете. Разказва им какво е направила Елмаз.

Назан се чуди защо Елмаз е плакала. Хафизе и Емин минават покрай тях.

Айтюл е бясна. Заканва се да убие Елмаз.

Хафизе чука на врата на стаята на дъщеря си. Моли Емин да звънне на кака си по телефона. Елмаз обаче не чува телефона си. Хафизе се притеснява. В това време влиза Айтюл, много ядосана. Казва на Хафизе, че иска да говори с дъщеря ѝ.

Емин разбива вратата и вижда, че сестра му спи. Хафизе забелязва празното шише от лекарства.

Ийт разказва на Нур и леля си, че е разбрал какво е направила Елмаз. Нур продължава да го моли за прошка. В това време се чуват виковете на Хафизе. Линейката е дошла и откарват Елмаз в болница. Нур научава, че братовчедка ѝ се е опитала да се самоубие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...