loading...

сряда, 8 ноември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял разбира, че Ийт е бил в същата болница с Нур, а Елмаз си тръгва от имението (9-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и ноември) в следващия епизод на новия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Мерт пита баща си дали му е сърдит, защото Нур е паднала за да го спаси. Момчето забелязва, че и Ийт плаче.

Айтюл разказва на Фърат как Ийт се е развел с Иджлял и после, че се е оженил за Нур. Старата забелязва как младежът е доволен от този развод, защото е влюбен в Иджлял. Фърат заявява на Айтюл, че е омъжила дъщеря си за мъж, който никога не я е обичал. Пита Фърат дали е готов да премахне Ийт, за да се добере до Иджлял. Той отговаря, че старата не го познава и че за него Ийт не е враг. Айтюл смята, че Фърат мрази братовчед си. 

Иджлял идва в съзнание. Айтюл отново се прави на загрижена. Иджлял се ядосва, че старата мърмори. После пита майка си как се е натровила. Айтюл не казва нищо.

Една светска журналистка предлага да снимат семейство Козан за корицата на списание.

Елмаз си стяга багажа. Хафизе също предлага да си заминат. Елмаз настоява родителите ѝ да останат в имението. Елмаз се надява, че докато родителите ѝ са тук, тя ще може да ги посещава и така няма да я забравят.

Мерт си рисува, а Ийт си спомня думите на своята любима и разсъждава върху тях. Детето е нарисувало бавачката си, като негов спасител. 

Ийт отива в стаята на Нур. Тя спи. Той я завива с много нежност. Започва да ѝ говори, питайки я защо. Взима от ръцете ѝ снимките на нероденото си дете.

Ийт вдига скандал на Таяр, че е забравил стълбата опряна на дървото.

Изписват Иджлял от болницата. Тя забелязва,че Фърат е в болницата. Иджлял пита майка си дали са казали на Ийт и се ядосва като разбира, че мъжът й не знае какво се е случило с нея.

Хафизе моли Ийт да прости на Елмаз. Той я пита дали познава неговата справедливост. Хафизе продължава да го моли за снизходителност.

В това време Иджлял се прибира. Разказва на Ийт какво ѝ се случило. Мерт носи портрет на Нур и разказва на майка си, че бавачката го е спасила. Иджлял разбира, че двете с Нур са били в една болница, но Ийт е бил при бавачката, а не до нея. Иджлял пита как е бебето на Нур. Ийт се прави на изненадан. 

Мерт вижда, че Нур спи и тихо оставя до главата ѝ рисунката си. Иджлял влиза, но детето я предупреждава, че Нур спи. Иджлял я събужда. Нур й казва, че е загубила детето. Иджлял отново се опитва да разбере кой е бащата на детето. Айтюл подслушва. Ийт също се приближава. Иджлял се опитва да успокои Нур. 

Айтюл разказва, че Нур не е искала да му каже. Ийт се съмнява, че леля му може би е искала да навреди на бебето му. Айтюл съобщава, че Фърат е научил истината.

Иджлял говори с Фърат. Той отговаря, че я гледа със съжаление. Иджлял се ядосва. Държи му сметка защо я съжалява.

Айтюл настоява Ийт да изгони Фърат. После му казва, че разбира болката му и ако детето му е щяло да се роди, то старата е щяла да го обича. В това време Иджлял влиза в стаята. Айтюл отговаря, че се е скарала с племенника си.

Джахит става от сън. Пита брат си защо е тъжен. Ийт му казва, че е загубил нероденото си дете. После разказва на Джахит какво е станало.

Ийт казва, че не може да подаде ръка на любимата си, защото тя е скрила от него, че е бременна.

Елмаз си тръгва. Джахит я вижда и пита брат си дали тя наистина си заминава.

Нур продължава да скърби и търси снимките. Айтюл я вижда. Казва на момичето, че Ийт е взел двете снимки, но тя ги е разделила, за да има по една за двамата. Нур се ядосва и гони Айтюл от стаята...Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...