loading...

събота, 18 ноември 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана открива Манав, Дармеш и Вайшали се развеждат


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Арчана успява да открие Манав в Мумбай, след като с месеци го издирва. Двамата са щастливи, че пак са заедно, но тя се притеснява за него. Манав я успокоява, че най-накрая е успял да намери доходна работа и вече ще може да се грижи за семейството си. Запознава я дори с жената, която го е спасила и му е помогнала да се възстанови.

Варша и Сачин получават разрешение да осиновят дете и са щастливи от този факт. Вайшали пък подписва документите за развод, но разбира, че са фалшиви. Уплашена, че няма да роди законно сина си, тя се обръща за помощ към Арчана.

Манав се посвещава на работата си и дори започва да се издига. Собствениците на фирмата са доволни и дори го правят управител. Сатиш прекратява договорните си отношения с Дармеш и му заявява, че няма да позволи никой да петни името на сестрата на съпругата му. Всичко изглежда се подрежда най-накрая за всички.

Арчана успява да се свърже с Мадури й я моли да свидетелства срещу Дармеш. В крайна сметка Вайшали успява да разтрогне брака и ражда дете — Аникет.

По всичко изглежда, че животът на всички се е подредил. Но това съвсем не е така…

В аванс – 4 години по-късно: Арчана ражда дете, но е принудена да го даде на Варша. Четири години по-късно двете сестри не си говорят, а Варшу продължава да се държи студено с нея. Манав се е издигнал до довереник на собственика на компанията, в която работи. Той и Арчана живеят в красив дом, а съпругата му се притеснява, че той се е отдал на мечтата си да трупа пари и забравя семейството си.

Мадури е починала, а Вайшали се е събрала отново с Дармеш. Причината за сдобряването им е последното желание на Мадури. При все това тя не може да приеме за свой син и Варун, заради което се държи студено с него.

Сатиш се опитва да помири Арчана и Варша, но без особен успех. Когато тримата със сина им отиват да видят Арчана, тя се радва безкрайно на сина си. Моли Варша да го остави за няколко дни при нея, но получава твърд отказ.

Междувременно Савита и Расика са се сближили, което ядосва Арчана. Тя се тревожи за свекърва си и й забранява да общува със своята сватя. Манав пренебрегва семейството заради работата, а това разстройва съпругата му. Той обаче решава да й върне вярата в него, като й направи невероятен жест.

Междувременно Манохар е попаднал в затвора, след като е несправедливо обвинен в кражба. Сулочана се опитва да го извади от там, убедена, че е набеден лъжливо.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...