loading...

петък, 3 ноември 2017 г.

"Любов под наем" започва по bTV


Любов, пари, страсти и много неочаквани ситуации в новия сериал "Любов под наем" (Kiralık Aşk)...

Продукцията, в която участват любими лица от екрана, е обявена за най-добрата романтична комедия в Турция за 2015-а година...

Любов, пари, страсти и много неочаквани ситуации в новия сериал "Любов под наем", който започва на 15-и ноември (сряда) по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 часа.

В главните роли са Баръш Ардуч, Елчин Сангу, Салих Бадемджи и Синем Йозтурк.

Елчин Сангу е добре позната на зрителите на bTV от участието си в хитовите  поредици "Времето лети" (като Хале), "Една любовна история" (като Еда) и "С Русия в сърцето" (като Гюзиде). В "Любов под наем" изпълнява първата си главна роля.

Баръш Ардуч е турски актьор и модел. Най-известната му роля е в образа на Йомер в сериала "Любов под наем".

Друг от актьорите - Сечкин Йоздемир, изпълнява главната мъжка роля в "Една любовна история".

Историята:
Дефне Топал (Елчин Сангу) е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Тя се нуждае от пари, за да изплати дълга на брат си. Дефне се грижи за баба си, за своята по-малка сестра и за по-големия си брат, защото родителите им са ги оставили. Един ден мъж на име Йомер (Баръш Ардуч) я целува внезапно, защото иска да се спаси от любовната среща, която леля му му е уредила. Лелята на Йомер - Нериман (Нергис Кумбасар), вижда тази целувка без Дефне и Йомер да знаят. След това Нериман се появява при Дефне с предложение да се омъжи за Йомер, а впоследствие да го напусне. Нериман е готова да даде 400 000 лира, но Дефне се съгласява да вземе само 200 000 лири, които да даде на хората, на които брат ѝ дължи пари. Младата жена започва работа близо до Йомер, без да подозира, че всъщност лелята я е наела да се омъжи за човека, който я е целунал. Дефне разполага с шест месеца, за да се омъжи за Йомер и да го напусне. Тя става негова асистентка и животът и на двамата се променя завинаги.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Финалът на "Градско момиче" е на 14-и ноември по bTV, започва "Любов под наем"

4 коментара:

 1. Един наистина страхотен и стойностен сериал с прекрасни актьори, заслужил наградата си „Най-добър сериал за 2015-а година”.

  ОтговорИзтриване
 2. ''Сериал на 2015-а''е ''Дъщерите на Гюнеш'', а ''Любов под наем'' е ''Най-добра комедия на 2015-а, има разлика. Иначе се радвам, че ще можем да гледаме този прекрасен сериал и в БГ ефир, часът обаче е много неподходящ от всяка гледна точка, но... както са решили, поне е нещо ново, стига с повторения.

  ОтговорИзтриване
 3. няма ли да го повтаря по БТВ Лейди в по-късен час

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасен сериал,с право е получил награда "Най-добра комедия" за 2015 .гПриказка за любовта,вярата.Завладяващ сюжет,отлична игра на актьорите.Баръш Ардуг и Елчин Сангу са любимата ми двойка,истинско удоволствие е да ги гледам....

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...