loading...

четвъртък, 23 ноември 2017 г.

bTV удължава "Сега и завинаги"


bTV удължава "Сега и завинаги".

Големият финал на "Фермата" е на 17-и декември (неделя) от 20:00 часа по bTV. Форматът се излъчва и от понеделник до петък от 21:00 до 22:30. След като приключи, най-гледаната телевизия у нас ще удължи времетраенето на турския хит "Сега и завинаги", чийто втори сезон тръгва у нас още утре. 

От 18-и декември (понеделник) "Сега и завинаги" ще се ротира вече всеки делник от 20:00 до 21:30 часа с по 70-минутни епизоди. 

До 15-и декември (петък) продукцията ще се позиционира както досега - всеки делник от 20:00 до 21:00 часа с по 45-минутни серии. 

4 коментара:

 1. Браво, точно това исках да помоля! Сега, тъкмо вече напълно си се пренесъл във филма и хоп реклами , пак реклами и пак реклами и хоп свършил филма, а това е най-хубавият турски сериал, с най-хубавите и най-добре играещите артисти! Амине и Толгахан като Нур и Ийт,просто са перфектни, много добре изглеждат на екрана, има химия между тях и може да се усети! Впрочем всички артисти играят много добре!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Вие сериозно ли мислите така? Толкова слаб сериал и лоши артисти не са пускали до сега. А тази миска като ходи дори не си движи ръцете. Явно не сте гледали добри артисти.

   Изтриване
  2. Аз също мисля така ! Каква химия кви 5 лв.А Толгахан гледа като бавноразвиваща се мишка.Всъщност той във всички роли е такъв-явно толкова си може !

   Изтриване
 2. На мен също ми харесва "Сега и завинаги" и със сигурност актьорите със своята игра имат заслуга за това.Не мога да приема твърдението за слаб сериал и слаба актьорска игра!Всеки има право на мнение,но някои хора се изживяват като филмови критици,без да имат понятие от това!

  ОтговорИзтриване

loading...