loading...

петък, 10 ноември 2017 г.

По-дълги епизоди на "Черна любов" по Diema Family


Както вече знаете на 20-и ноември (понеделник) в ефира на Diema Family тръгва най-очакваният турски сериал в България "Черна любов" (Kara Sevda) с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл.

Хитовата продукция, която приключи в Турция през юни тази година, ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:30 часа с по 70-минутни епизоди по Diema Family, като на този етап няма да се предлагат повторения в друг часови слот.

Това ще наложи преместването на индийския сериал "Ритъмът на мечтите", който от 20-и ноември ще се позиционира вече всеки делник от 20:00 до 21:00 часа.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

"Любов под наем" започва по bTV

5 коментара:

 1. Повторенията можеха да ги сложат в събота неделя в 20:00

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за филма, но то стана като в казармата: "Всяка заповед е предпоследна"(за който е бил!)..Има още десетина дена, каква ли промяна ще има до тогава. Дано няма.

  ОтговорИзтриване
 3. Еее, как така без повторения??? Първо, застъпва се със сериала по bTV, който сега е само до 21:00 часа, но след ''Фермата'' ще бъде удължен до 21:30 часа. Второ, не всеки може да гледа вечер, едно повторение следобед, сутрин или през уикенда няма да е излишно. Ааа, сетих се – искат да си трупат повече зрители ПРЕМИЕРНО, а не да губят като знаят хората, че има и утре серията, примерно. NOVA PLAY става също, но е глупаво решението им да върви само в праймтайма, не знам, дано намерят слот за втора ротация...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Като няма Повторения ще го гледате във / Nova Play

   Изтриване
 4. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване

loading...