loading...

понеделник, 4 декември 2017 г.

ОБНОВЕНА! Утре в "Италианската булка" : Педро замисля една лудост; Роксана е бременна! (05-и декември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 169 (05-и декември) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.

Педро се чувства ужасно, защото не може да помогне на Джана. Любовта му към Фиорела е толкова голяма, че е готов да жертва живота си, стига тя да е щастлива.

В същото време, Гаел се страхува от най-лошото. Времето не е в тяхна полза и единствената надежда е много скоро Джана да бъде оперирана, за да спечелят време и да намерят съвместим донор.

Фиорела се извинява на Виторио и му благодари за подкрепата, която ѝ е предложил. Все пак благодарение на него, тя се е запознала с Педро – истинската ѝ любов, и е намерила биологичните си родители.

Роксана получава резултатите от медицинските изследвания. Изследването за анемия може да сочи някакъв проблем, но той не е сериозен, защото с подходяща диета може да се контролира. Истинската уплаха идва, когато научава, че е бременна. Скоро тя и Бенито ще станат родители. Как ли ще реагират Роксана и Бенито на тази новина?!

Освалдо е определен за новия президент на А Корп. Неговата задача е да поеме юздите на компанията и да се опита да я спаси. Семейство Анхелес се сблъсква с доста труден момент – може да се наложи да обявят фалит всеки момент.

Виторио съобщава на Диана, че случаят ѝ е затворен – доказано е, че тя е била просто една жертва на Анибал. Тя излиза на свобода и няма търпение да види сина си.

Джана разкрива пред Гаел голямата любов, която изпитва към него и изказва желанието си да стане негова съпруга. Дали Гаел ще изпълни мечтата на Джана?!


Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...