loading...

сряда, 6 декември 2017 г.

В предпоследния епизод на "Италианската булка": Освалдо и Гаел катастрофират, единият не оцелява (07-и декември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 171 (07-и декември) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


В отчаян опит да спаси Джана, Педро взема пистолет и го насочва към себе си. Изпълнен със страх и под въздействието на алкохола, той започва да халюцинира, че дядо му Максимо е при него... Чува се изстрел и Фиорела се отчайва, но Педро отваря вратата и тя вижда, че той е вън от опасност.

Парамедиците се опитват да спасят Освалдо и Гаел след тежката катастрофа, която претърпяват.

Педро признава на Фиорела, че е искал да се самоубие, за да сложи край на проблемите, но е преосмислил решението си и е приел, че трябва да бъде до нея, за да я подкрепя и в добро, и в лошо.

Докато Джана е в операционната зала, Соня получава ужасната новина за катастрофата, която са претърпели съпруга ѝ Освалдо и Гаел. С голяма болка научава, че единият от тях не е оцелял.

Освалдо и Гаел пристигат в болницата, но и двамата са изгубили много кръв.

Дълги и трудни моменти следват в болницата. Фиорела и Педро са неспокойни от изхода на операцията на Джана.

В същото време, Федерика планира как да избяга от затвора и да продължи с отмъщението си. Целта ѝ е да унищожи окончателно семейство Анхелес. Тя получава документите за наследството...


Освалдо и Гаел са на крачка от смъртта.

Лекарят съобщава на Фиорела, че са намерили донор за сестра ѝ. Обяснява ѝ, че се е случила тежка катастрофа с двама младежи, но единият не е оцелял.

Сестрата на Фиорела е вън от опасност, но все още не знаят името на донора. Пристига Гаел в инвалидна количка и се събира с любимата си. За нещастие, Освалдо не е оцелял след катастрофата.

Дали ще осъществи Фиорела желанието си да се завърне в Мартеа и да се омъжи за своя приказен принц?!

Дали Федерика ще успее да унищожи семейство Анхелес?!

Как ли ще приключи тази романтична и незабравима любовна история?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...