loading...

петък, 1 декември 2017 г.

Турският сериал "Изкушение" - от 11-и декември по bTV


bTV завърта турския сериал "Изкушение" в ефира си.

29-серийната продукция с Хазал Кая ("Огледален свят", "Забраненият плод"), Небахат Чехре ("Забраненият плод", "Великолепният век"), Хакан Куртас ("Момичето, което обичах"), Аслъ Тандоан ("Мелодия на сърцето") и Каан Урганджъоулу ("Черна любов") тръгва за четвърти път в България, но за пръв път в национален ефир - от 11-и декември (понеделник), всеки делник от 15:00 до 16:00 часа с повторения от 01:00 до 02:00 часа по bTV.

Припомняме Ви, че драмата от 2013-а година стартира и на 08-ми декември в 21:00 часа по bTV Lady.

Историята: 
Азра е младо, красиво момиче което се занимава с тенис. Тя работи като преподавател по тенис в известен спортен комплекс. Азра е влюбена в учителя по плуване – Керем, с когото се запознава като започва работа. Любовта им е силна и дълбока. Единственото ценно нещо в живота на двамата е тяхната връзка и безграничната им чиста любов. И двамата са доста бедни и често им се случва да се сблъскват с безпаричието. Това е особено трудно за Азра, която е доста амбициозна и мечтае за охолен живот, скъпи дрехи, голяма къща, скъпа кола и др.

От друга страна майката на Азра не иска тя да се вижда с Керем. Причината е, че майката иска дъщеря и да има по-добър живот от нея – охолен, добре уреден от някои богаташ. Именно заради това, Азра и Карем се срещат тайно и крият тяхната връзка. Освен това на работното място е забранено хората които работят да имат интимна връзка помежду си.

Колкото и да се обичат Азра и Керем на пътя им застава Шебнем. Тя е млада, красива и от богато семейство. Неин учител се оказва Азра в спортния център. Когато обаче Шебнем случайно среща Карем, тя е привлечена от него и се влюбва. За да е по-близо до него, Шебнем се записва на плуване, макар и да се страхува от водата. Един ден съвсем случайно Азра разбира, че Шебнем е болна от левкимия. Остават и само 6 месеца живот. Тогава Азра решава, че може да осъществи мечтата си за богат и охолен живот.

1 коментар:

loading...