loading...

неделя, 10 декември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял казва на Ийт, че го ревнува от Нур (11-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Иджлял предлага на Ийт да си тръгват, докато не са ги видели. Фърат се присъединява към двойката. Ийт се ядосва, че Керем е тук за снимките. Иджлял се опитва да накара братовчед си да ревнува, споделяйки, че Санджактар е дошъл заради Нур. Иджллял отново настоява да си тръгват, но Ийт е против.

Елмаз продължава с повръщането. Казва на Нур, че страшно ѝ се спи.

Керем вижда Нур във фоайето и се прехласва по нея. Фърат се оттегля под предлог, че има да пише нещо. След като Нур и Керем излизат, той праща съобщение. 

Иджлял и Ийт също слизат на вечеря. 

Нур и Кемал разговарят. Ийт умира от ревност и предлага на Иджлял да отидат и да поздравят двамата.

Керем казва, че тук са на втори меден месец. 

Нур обяснява, че след малко ще дойде и останалата част от екипа. След като Ийт и Иджлял се оттеглят, момичето е притеснено. Керем иска да знае защо. Нур казва, че няма нищо и че за снимките ще е спокойна.

Елмаз звъни на Джихат. Той не си вдига телефона. Тя обаче му се обажда от стационарния в стаята. Той отговаря. Елмаз му обяснява, че от сутринта само повръща. Джахит ѝ казва, че всичко е приключило и да не го търси повече.

Джахит се прибира вкъщи. Назан го посреща на вратата. Той е изненадан от поведението на жена си. Тя е подредила масата и приготвила вечерята. Джахит казва, че е вечерял във фирмата и оставя жена си сама.

Фърат се присъединява към Нур и Керем. Нур пише съобщение на мъжа си. Извинява се и отива до тоалетната. Ийт също се извинява на Иджлял и става.

Двамата се срещат. Нур го пита какво правят тук. Двамата отново се карат. Нур му казва, че е добре, защото е отровила почивката им. Ийт е много ядосан. Нур му заявява, че в края на вечерта, тя ще бъде в една стая с Елмаз, а той ще бъде при бившата си жена. Така че Ийт няма право да й държи сметка.

Когато се връща, съобщава на останалите и се прибира в стаята си.

Иджлял също кара бившия си съпруг да се прибират. Керем предлага на Фърат утре сутринта да закусват заедно. 

Спалните на Нур и Иджлял се оказват на един и същ етаж.

Иджлял се опитва да прелъсти бившия си мъж. Ийт е умислен.

Нур също е ядосана и мърмори на глас. Елмаз се събужда и ѝ прави забележка.

Иджлял целува Ийт, който се прави на заспал.

Рано сутринта снимките започват. Нур се оглежда за Ийт. Тя очаква, че Ийт ще дойде и ще я наблюдава. Фърат разбира, че моделът му е разсеяна. Фърат моли Нур да се концентрира в работата, защото Керем ги наблюдава.

Иджлял рисува. Ийт вижда това. Разбира, че тя отново е започнала с рисуването.

Снимките на рекламата започват. Иджлял и Ийт се разхождат до мястото на снимките. Нур го вижда, а те влизат в обектива. Иджлял казва на Ийт, че го ревнува от Нур. Тя ревнува, защото Нур печели парите си и е сбъднала мечтите си. Ийт упреква Иджлял за приказките ѝ. После ѝ отвръща, че ако тя иска да направи нещо за себе си, той ще я подкрепи. Иджлял го прегръща. 

Нур се отнася. Фърат се намесва. Тя иска да спрат. Фърат ѝ казва да се вземе в ръце. Тя му обещава.

Джахит си играе с Мерт. Детето се сърди, защото иска да си играе с неговите родители. 

Елмаз отново звъни на Джахит. Назан му подава телефона. Той отговаря, че вече никой не може да я спаси. Назан отново му вдига скандал. Джахит ѝ обещава, че повече няма да имат проблеми...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...