loading...

вторник, 12 декември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Полицията спира автобуса, в който са Бахар, Ефсун и Арда. Маджит се залива с бензин пред Ганимет и Зейнеп, за да се самозапали (13-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Един от хората на Кенан предава куфарче на Джемал, в които има пистолет и писмо. Злодеят отново има план...

Маджит отива пред къщата на Ганимет и Зейнеп. Започва да се залива с бензин, за да се самозапали...

Арда, Ефсун и Бахар пътуват с автобуса. Изведнъж автобусът спира. Качват се полицаи и искат документите на пътниците. Стигат до тях, а Ефсун започва да крещи нарочно, че я боли стомаха. Полицаите ги свалят от автобуса и тримата се качват в една от патрулките, която ще ги откара в болницата. 

Зейнеп бута запалката от ръцете на Маджит, за да не се запали. Накрая склонява и го пуска в къщата. През това време Султан идва, а Ганимет и Зейнеп скриват Маджит. 

Полицията и тримата бегълци пристигат в болницата. В същото време по телевизията дават портрета на Бахар. Ефсун отново отвлича вниманието на униформените. Сестрата води Ефсун, Бахар и Арда до стаята, а полицаите виждат на първия етаж портрета на Бахар. Веднага тръгват след тях. Започва гонка по етажите. Успяват да платят на един човек, който ги качва в колата си и тръгват. Полицията е по петите им...

Арда нарочно сваля двете сестри и продължава сам с колата. По този начин отвлича вниманието на ченгетата...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...