loading...

сряда, 13 декември 2017 г.

В следващия епизод на "Истинска звезда": Елиза ревнува от Лейла (14-и декември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 29 (14-и декември) на хитовия бразилски сериал "Истинска звезда", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Елиза ревнува от Лейла!

Фабиньо признава на Лейла, че изпитва ревност към Жонатас: без да го знае, Лейла влиза в полезрението на Елиза. Червенокоската си умира от ревност, когато журналистката се среща с Жонатас в Курисика. Истината е, че тя иска само да придружи служителя на Бастили до района на река Тамандуа, за да снима своя документален филм. Жонатас обяснява на ревнивата си приятелка, че момичето е гадже на Фабиньо. Въпреки обясненията на Лейла, че става дума само за професионални отношения, Елиза минава покрай Жонатас без да се сбогува с него. Журналистката стига до извода, че става дума за сцена на ревност.

Жожо чува Апаресида да коментира с Артур, че баща ѝ се интересува от Елиза.

На Елиза не ѝ харесва това, че Лейла ще придружи Жонатас.

Касандра обвинява Рафаел, че е фаворизира Ана Паула в конкурса.

Жакаре и Брасо влиза в студиото на Рафаел и откриват снимка на София:  Жакаре е убеден, че много лесно ще спечелят пари с оборудването от студиото на Рафаел. За изненада на Брасо, престъпникът се спира, когато вижда снимка на София сред вещите на фотографа. Обяснява, че това момиче е било негово, качила го е в рая, а след това го е запратила в ада. Нарича я Нина (вместо София) и я уверява, че няма да я забрави.

Жонатас и Лейла са притеснени от раздразнението на Фабиньо: сега е ред на младия наследник на Бастили да направи сцена на ревност. На Фабиньо не му харесва като вижда Лейла и Жонатас, когато двамата се връщат от пътуването си до река Тамандуа. Той изненадва и двамата като отбелязва, че както изглежда, двамата много добре са се забавлявали.

Източник: Telenovella-bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...