loading...

четвъртък, 14 декември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял разбира, че Ийт се е развел с нея, а Керем прави предложение за брак на Нур и научава, че тя е омъжена за Ийт (15-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Керем излиза от офиса си, гледайки обецата на Нур. 

Ийт успокоява брат си, като му предлага с Назан да си осиновят дете. После му обещава, че лично ще се заеме с проблема Елмаз.

Елмаз казва на Нур, че ще докаже, че детето е на Джахит. Нур отговаря, че досега братовчедка ѝ винаги е лъгала и затова никой не ѝ вярва. Елмаз си тръгва, а Нур иска да разговарят с Ийт.

Хафизе настоява дъщеря ѝ да разкаже всичко. Елмаз се заключва в стаята си.

Ийт и Нур се скарват заради Елмаз. Нур обяснява, че Елмаз иска да докаже бащинството на детето си преди да се роди. Ийт упреква жена си, че защитава братовчедка си.

Керем става свидетел на скандала между двамата съпрузи. Ядосва се и казва, че Ийт не заслужава тази жена.

Елмаз търси нещо в стаята, като я разхвърля из основи. Открива нужната ѝ вещ, за да злепостави Нур. Отива с нея при Иджлял.

Ийт и Нур се прибират. Момичето му казва, че няма да забрави това обвинение.

Керем също се появява в имението. Нур е изненадана от посещението.

Елмаз предлага сделка на Иджлял. 

Керем връща обецата на Нур. После ѝ казва, че прави нещо нелогично. Съобщава на момичето, че Ийт не я заслужава, защото постоянно се карат. Керем се обяснява на момичето в любов. Ийт излиза и става свидетел на предложението за брак на Керем Санджактар. Ийт удря бизнесмена, заявявайки му, че прави предложение за брак на истинската му съпруга.

Елмаз показва на Иджлял брачното свидетелство на Ийт и Нур. Тя обяснява, че всички знаят за този брак. Айтюл е дала пълномощно за развода.

Ийт обвинява Нур, че е дала повод на Санджактар да поиска ръката ѝ. Нур заявява, че наистина не знае защо Керем постъпва така, но съпругът ѝ е разкрил тайната им пред чужд човек.

Иджлял е в шок. Стиснала е свидетелството за брак и не промълвява дума.

Иджлял си спомня всичките лъжи, които е научавала за връзката на Нур и Ийт, включително и тези на майка си. Изведнъж Иджлял връща документа на Елмаз и излиза на двора, търсейки Ийт и Нур. Айтюл усеща че дъщеря й не е в добро състояние и я последва.

Нур е разстроена. Ийт й казва, че неговата любима Нур никога няма да направи такова нещо, но тази новата е способна на всичко. Ийт излиза от стаята. Иджлял го забелязва. После вижда Нур. Хваща Ийт за ревера и припада в ръцете му.

Назан търси Джахит. Намира го да лежи на плажа близо до имението. Назан казва на съпруга си да й прости всичко и да започнат живота си отначало.

Елмаз казва на майка си, че си тръгва, но скоро ще се завърне в имението триумфално. Нур дава пари на бртовчедка си, за да посрещне разходите си. Елмаз ги прибира и благодари на Нур. Хафизе е разстроена. Елмаз казва, че като се върне всичко ще обясни на семейството си.

Елмаз казва на Назан, че не се е зарадвала на напускането ѝ.  После съобщава, че бебето й ще докаже какво е направила Назан, а Елмаз ще носи фамилията Козан.

Нур звъни на Ийт, но той си е изключил телефона. Нур му оставя съобщение.

Ийт пита леля си какво се е случило с Иджлял. Лекарят казва, че бившата жена на Ийт има психически проблем. Айтюл отива при дъщеря си, която все още е в безсъзнание. Лекарат казва, че Иджлял физически е здрава и няма причина тя да не си е върнала паметта. Лекарят успокоява Ийт, че Иджлял повече не би трябвало да изпада в кома.

Елмаз съобщава на Фърат, че е бременна от Джахит. Тя го принуждава да ѝ наеме жилище, защото е най-довереното лице на Иджлял...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...