loading...

понеделник, 18 декември 2017 г.

Утре в "Черна любов": Кемал и Нихан отиват на кино, майката на Емир е жива, Емир и Зейнеп отплават с яхтата и се целуват, човек на Емир ги снима нарочно, а Галип взима флашките със записите от убийството, което е извършил Озан, от Емир (19-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и декември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Вилдан и Лейля се срещат в едно кафене. Двете си спомнят миналото. Вилдан обяснява, че никога не е искала да се кара със сестра си, но тогава истински се е влюбила в този мъж. Лейля казва, че ще разкаже истината на Нихан. Вилдан се опитва да я разубеди.

Тарък отива у Бану, изпратен от Емир да я пази.

Хакъ пристига в Истанбул. Асу го посреща. Казва му, че Кемал е винаги до нея и двамата работят заедно. Хакъ я пита дали иска да стане част от семейството на Кемал.

Тарък научава, че Бану е била бременна и е направила аборт.

Хакъ разбира, че племенницата му е влюбена в Кемал.

Хакъ и Кемал се срещат вечерта. Старецът разпитва младежа за личния му живот. Опитва се да разбере дали е влюбен в някоя. Той потвърждава, че сърцето му е заето, но не може да се открие, защото неговата любов е черна.

Вилдан се извинява на дъщеря си за студеното ѝ отношение към нея. После разказва на Нихан своята история. Йондер ги прекъсва. Вилдан отива да се грижи за него. Той я пита дали си е наумила да разкрие истината на дъщеря си.

Лейля е изненадана, че Асу е влюбена в Кемал и Хакъ се опитва да ги сгоди. След това съобщава на своя приятел, че ще разкаже на Нихан за скандала с майка ѝ.

Кемал гледа рекламата на филма "Див мед". Лейля му казва да отидат да го гледат заедно с Нихан.

От полицията се обаждат, че са задържали шофьора, който е блъснал Йондер.

Емир и Зейнеп се срещат на пристанището. Той я кани на яхтата си.

Нихан съобщава на баща си добрата новина. Йондер не може да повярва, че Емир няма пръст в този инцидент. Прислужницата носи писмо на Нихан. В него тя получава покана за кино от Кемал. Ще гледат "Див мед". Йондер се съгласява и я пуска. Кемал я чака до последния момент, но тя не идва. Влиза в киното и сяда на мястото си. Докато вървят началните надписи, Нихан му подава да си вземе от пуканките, които е купила.

Емир и Зейнеп са вече в морето. Тя мълчи. Емир ѝ казва, че не трябва да е толкова мълчалива. После ѝ признава, че е женен, но има моменти, в които той не се интересува, нито от жена си, нито от Кемал. Убеждава я, че я обича и я моли да премахне страховете си. После я целува. Един от хората на Емир ги снима в този интимен момент.

Филмът свършва. Нихан е разчуствана и пита Кемал дали са прокълнати. Той ѝ отговаря, че всяко проклятие все някога свършва. Нихан му отговаря, че се страхува. Той не иска да е така. После казва, че е въпрос на време да приключи с разследването и да я разгадае. Нихан му благодари за поканата да отидат заедно на кино.

Салих се обажда на Кемал и му казва, че е намерил адреса.

Зейнеп се прибира. Сема се ѝ обажда по телефона. Докато двете говорят, Салих я пресреща. Тя се опитва да го отблъсне. Салих се съмнява, че тя е влюбена в друг. Зейнеп се оправдава.

Кемал пристига на посочения адрес. От къщата го наблюдават. Някой се опитва да изтрие файловете от камерите. Кемал влиза през прозореца. Докато отваря вратата на стаята с компютъра, непознатият излиза, качва се на мотор и изчезва. Кемал не успява да го спре. Връща се обратно и пуска компютъра.

Емир отново е в банката и проверява сейфа си. Открива, че някой е отворил кутията му.

Галип е взел от там флашките със записите.

Лейля се обажда на Нихан и я кани да се видят на следващия ден, за да поговорят.

Кемал й е изпратил снимка на къщата, но Нихан казва, че това не ѝ е познато.

Галип вика сина си в къщата на майка му, за да говорят.

Нихан преглежда пощата си и намира плик, в който има същата снимка, получена от Кемал с надпис. Тя звъни на Кемал, но той не си вдига телефона.

Емир пристига на уговореното от баща му място. Галип му показва флашките. Емир си ги иска, но Галип му отговаря, че е научил всичко и че ще трябва да го слуша. Кемал наблюдава тази среща. Нихан му звъни и му казва за снимката. Кемал й съобщава, че това е къщата на майката на Емир. После й съобщава, че в онази нощ преди 5 години се е случило нещо с брат ѝ, което скоро ще стане известно, защото Галип е взел флашките със записите от камерите.

Нихан се опитва да го спре, но Кемал е настоятелен. Обещава й да й връчи свободата.

Галип предупреждава сина си, че който и да го заплашва няма да спре с това. Емир настоява да получи флашките, но Галип е категоричен, че тези доказателства ще останат у него, но обещава на сина си, че ще открие кой е изнудвачът.

Нихан споделя с баща си наученото от Кемал. Тя е притеснена, че ако Кемал научи за убийството извършено от Озан ще стане много лошо.

Емир отива да целуне майка си, която е в будна кома. Споделя с нея, че Галип се държи с него, както се е държал преди злополуката с нея. Майката на Емир се хвърля от балкона преди много години, но не успява да се самоубие и е в кома.

Нихан иска да знае кой и защо е изпратил тези снимки до нея. Тя все още се притеснява, че Кемал няма да спре. Йондер отговаря, че преди време Емир ги е разпитвал за отношенията им с Кемал и ги е заплашил, че ако не му разкажат ще предаде Озан на полицията. После Йондер успокоява дъщеря си, че Кемал няма да може да вземе записите от Галип...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...