loading...

сряда, 13 декември 2017 г.

Утре в "Сега и завинаги": Елмаз съобщава за бременността си пред цялото семейство Козан, но никой не й вярва, защото Джахит си признава, че не може да има деца. Керем споделя с Хазал, че за първи път след 20 години се е влюбил в Нур. (14-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт се чуди как да отпрати Елмаз. Звъни на Нур и я вика да поговорят заради Хафизе. След това разказва на жена си, че братовчедка ѝ ще си тръгне на сутринта.

Елмаз настоява Джахит да се зарадва, че ще става баща. Той веднага се усмихва. Елмаз му казва, че няма лесно да се разведе с Назан. Тогава Джахит побеснява и гони Елмаз. Изпада в шок и троши масичката. След като Елмаз избягва, той избухва в плач. 

Нур моли съпруга си поне да върне Емин. Ийт казва, че братовчед ѝ не е изгонен и сам си е тръгнал, заради сестра си. Разговорът отново се прехвърля около проблемите на двамата съпрузи. Ийт обвинява Нур, че е пила чай с Керем. Тя не остава длъжна и му казва, че вече си е изградила имунитет към ревността му, защото е изтърпяла унижението, когато Иджлял е разказвала на майка си колко приятно и романтично са изкарали почивката си. Ийт пита защо врява на двете. Показва ѝ ръката си и обяснява на Нур, че заради нея е счупил огледалото. После предупреждава жена си, че прави всичко това с Иджлял, защото няма друг избор и трябва да спаси детето си, но ако Нур продължава да се сваля с Керем, той я заплашва, че ще изгорят всички и че това ще навреди най-вече на тях двамата.

Ийт повдига въпроса с романтиката пред бившата си. Иджлял се оправдава, че е излъгала майка си, защото го обича. Заявява на Ийт, че чака от него само любов.

Ийт казва на Назан, че съперницата ѝ си тръгва.

Иджлял казва на Фърат, че тепърва започва. Благодари му, че ѝ помага. Иджлял иска Фърат да върне Елмаз на работа. Фърат е малко обезпокоен, но приема предложението на любимата си. Иджлял му е много благодарна.

Елмаз отива в имението. Нур я настига и я спира. Въпреки всичко Елмаз успява да излъже момичето и влиза в имението. Заявява на семейството, че няма да си тръгне. Назан побеснява. Прехвърля топката на Джахит. Елмаз се обръща към Назан и съобщава на всички, че е бременна от Джахит. Назан припада. Ийт пита брат си дали това е истина. Джахит скача и казва, че детето в утробата ѝ може да е от всеки друг, но не и от него. Той си признава, че не може да има деца, защото е увреден.

Елмаз хуква след Джахит, тъй като не вярва, че той не може да има деца.

Назан е шокирана от признанието на мъжа си. Отваря сейфа и се зачита в изследването направено на мъжа ѝ преди години. Оказва се, че тя е платила на лекаря да направи фалшиви изследвания и че всъщност Джахит може да има деца.

Керем и Фърат продължават да работят по рекламната кампания. Керем заявява, че рекламата е добра. Хазал се ядосва на шефа си.

Джахит споделя с брат си, че много е искал да има, но лекарите са го шокирали.

Елмаз настоява, че казва истината. Нур я пита от кого е бременна. Елмаз твърди, че е била само с Джахит. Братовчедка ѝ казва, че заради Хафизе иска да ѝ помогне. Елмаз заявява, че като се роди бебето ще се разбере кой казва истината.

Керем е обезпокоен от поведението на своята асистентка. Хазал му противоречи. Заявява му, че той е пленен от Нур заради Инджи. Казва му, че е изгубил себе си. Той отговаря, че след 20 години за първи път, след Инджи, е влюбен истински.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...