loading...

четвъртък, 14 декември 2017 г.

"Отново и отново" - нов сериал с Хенесис Родригес от "Доня Барбара" започва на 25-и декември в България


Нов сериал с Хенесис Родригес ("Сладка тайна", "Доня Барбара") тръгва на 25-и декември в България...

Хърбърт Уелс и герои от негови произведения оживяват в премиерния сериал „Отново и отново“

Епизодите ще се излъчват от 25-и декември, всеки делничен ден от 13:30 часа по bTV Cinema.

„Отново и отново“ разказва историята на младия английски писател Хърбърт Уелс, написал множество кратки разкази, романи, сатира и биографии. В сериала са събрани мотиви от неговите произведения, които обаче още не са създадени по времето на филма, когато той е на 28 години.

В „Отново и отново“ зрителят ще се срещне не само с мотиви, присъстващи в истинските произведения на Хърбърт Джордж Уелс, но и със същински герои от неговите творби и хора, вдъхновили писателя да създаде класики като „Война на световете“, „Островът на доктор Моро“ и „Невидимия“.

Сериалът е по книга със същото име, издадена през 1979 г., а имената на епизодите са по текста от песента „Отново и отново“ на Синди Лоупър. Първият предпремиерен клип от продукцията пък е излъчен на комикс събитието „Комик Кон“ през 2016-а година.

В „Отново и отново“ има и машина на времето, построена в гараж през 1893 г.

Като част от подготовката си за ролята на Хърбърт Уелс, актьорът Фреди Строма прочита всички романи на Уелс, които ще бъдат засегнати в „Отново и отново“ и признава, че „Островът на доктор Моро“ му става любима книга.

За „Отново и отново“ продуцентът Кевин Уилямсън признава, че въпреки проследяването на историята на Джак изкормвача, има и комедийни аспекти около приобщаването на двата времеви пътешественика към съвременните технологии.

Главните роли в премиерния сериал се изпълняват от Джошуа Бауман ("Отмъщението"), Хенесис Родригес ("Сладка тайна", "Доня Барбара", "Антураж") и Фреди Сторма ("Игра на тронове"). 

3 коментара:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...