loading...

неделя, 3 декември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун и жените от квартала отмъщават по най-добрия начин на Афан, Тайфун е наръган, а Атеш излиза на свобода (4-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Лелята на Джемре се оплаква на Хюлия от бедността. Хюлия вади няколко скъпи за нея бижута и ѝ ги подарява. Старата не може да повярва на очите си. 

Когато Хюлия остава сама в стаята, Кенан се покатерва по балкона и влиза при нея. Ляга до нея в леглото, а Хюлия започва да крещи за помощ. Накрая взима една ваза и го зашеметява с нея, като му разбива и зъбите. 

Ефсун разказва на Ганимет, Джеврие, Музафер и Ханифе за случката с ателието. Жените от Геленджик викат Салих, който да ги откара при Афан. Всяка от тях се е въоръжила. Пристигат на пристанището и дебнат охраната, за да влязат и накажат злосторника. Отървават се от бодигардите и подкарват яхтата в открито море. Отмъщението започва... 

На следващия ден Афан се събужда в една сграда, а покрай него са отмъстителите му, които са го облекли в женска рокля. Афан се опитва да избяга, но Арда и Салих го държат. Ганимет го налага с тигана. Искат да признае, че е поръчал убийството на Ефсун. 

В затвора Мехмет разпознава Тайфун пред Атеш и Бахар. Тайфун разказва на сина си, че Атахан са му отнели всичко в този живот.

Изведнъж хората на Афан се появяват с пистолети и го спасяват. След това Афан кара всички да легнат на земята и да не мърдат. Нарежда на единия да гръмне Ефсун. Чува се изстрел....

Йомер застрелва човека с оръжието и спасява живота на Ефсун. Афан тръгва да бяга, но го обграждат полицаи, които го арестуват. 

Туфан е на двора. Двама мъже се доближават до него и го наръгват. Атеш вижда сцената и бърза да помогне на баща си. 

Операцията на детето на Джемре започва. Мехмет идва при нея в болницата, за да я подкрепи. 

Мерием се появява цялата накичена с бижута пред Хюлия. Хюлия ѝ се радва. 

Четири седмици по-късно...

Атеш е освободен от затвора. На излизане Тайфун му подарява една лодка и го прегръща. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...