loading...

вторник, 5 декември 2017 г.

Утре в "Моят живот": Тайфун излиза от затвора и се настанява при Атеш и Бахар, започва да се държи грубо с любимата на сина си. Ателието на Ефсун е възстановено... (6-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Зейнеп се ядосва. Отваря прозореца и хвърля цветята в краката на баща си Маджит. Казва му да се маха. Започва да го замеря с каквото намери. Султан я прегръща и успокоява. 

Тайфун е освободен от затвора. Бахар и Атеш го посрещат.

Маджит продължава да чака отвън и през нощта. Завалява пороен дъжд, но бащата на Зейнеп не помръдва. 

Бахар и Атеш са приготвили вечеря за Тайфун. Бахар отива да го повика, а той ѝ се нахвърля, като започва да ѝ крещи. 

Арда и Ефсун попадат в трафик. На двамата им писва да чакат и излизат насред дъжда. Влюбените се целуват пред погледите на всички хора. 

Султан и Иляс виждат, че Маджит не помръдва. Двамата едвам го свестяват. Вкарват го вътре в къщата. Оказва се, че се прави и замисля план. 

Бахар отива в имението и съобщава на Ефсун, че ще става леля. Ефсун е радостна, че и двете очакват бебета. Започват да подскачат на леглото, а Хюлия ги чува и тръгва да скача с тях. Бахар и Ефсун се споглеждат. След това Бахар разкрива на Мехмет Емир, че с Атеш очакват дете. 

Ателието е напълно възстановено. Арда завежда Ефсун, която е много радостна. 

Маджит издебва момента и започва да тършува из къщата на Иляс и Султан. Султан го засича...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!