loading...

сряда, 6 декември 2017 г.

Утре в "Черна любов": Кемал сключва договор с фирмите доставчици да не работят с Емир, Озан се опитва да се сдобри със Зейнеп (7-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (7-и декември) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир казва на Нихан, че няма да ѝ навреди, но останалите ще ги съсипе. Предупреждава Кемал, че ще се нуждае за силна подкрепа,защото няма да му прости.

Зейнеп излиза със Сема за училище. Тарък предупреждава сестра си да внимава. Зейнеп споделя с приятелката си всички проблеми, които е преживяла с Озан. В това време братът на Кемал звъни на любимата си. Зейнеп му затваря.

Кемал влиза в задния двор на къщата на Емир с надежда да се видят с Нихан.

Вилдан пита дъщеря си кой е купил съседната къща. Споменава ѝ, че Емир е много ядосан. Нихан се стяга да излиза за работа.

Емир намира бележка от Бену, в коята пише, че тя има важна изненада за него. Звъни ѝ, за да разбере какво му е приготвила.

Туфан влиза при шефа си. Дава му списък с компании, подобни на тази на Кемал.

Зейнеп се опитва да оправи отношенията си със Салих. Кани го да изпият по един чай заедно.

Озан ги наблюдава. После звъни на Емир. Споделя с него, че Зейнеп не му обръща внимание
Зет му казва, че използва погрешна тактика.

Лейля раздава подаръци на бедните деца, за които се грижи.

Салих придружава Зейнеп до университета.Тя го кани да дойде на спектакъла на учебния театър в края на семестъра. Той се съгласява.

Салих отново вика Кемал, за да поиска сестра му за жена.

Кемал отива на мястото, където бездомните деца ще рисуват. Настоява с Нихан да говорят за проекта. Тя му отказва.

Нихан се обажда на Лейля от телефона на приятелката си.

Озан пресреща Зейнеп в университета. Пита я защо не му отговаря на обажданията му. Момичето казва, че е било много заето. Озан настоява да получи втори шанс. Тя го заставя да не я преследва. Озан я целува. Зейнеп реагира остро.

Кемал и Асу сключват договори с фирми, поставяйки им условия да не работят с Емир Козджоулу.

Лейля казва на Нихан, че никога не се е омъжвала. Тя скрива от племенницата си случката с Йондер и сестра ѝ. Нихан споделя с леля си, че Емир е научил за връзката ѝ с Кемал. Лейля я пита дали се е омъжила за пари с Емир.

Кемал и Асу са подписали договора с фирмите. Лейля му се обажда и казва, че той трябва задължително да поговори с Нихан. Кемал ѝ отговаря, че има план за всичко.

Фирмите отказват да работят с Емир Козджоулу, защото са подписали договор с Кемал. Емир е бесен и отива в офиса. Един куриер предава пратка за него.  Емир заповядва охраната да го хване. Куриерът казва, че няма вина, а е просто посредник. В това време изнудвачът се обажда на принца. Казва му, че преди 5 години са се разбрали нещо, но Емир е нарушил
споразумението.

Галип наблюдава последната изцепка на сина си.

Йондер се опитва да помогне на Лейля в делото за бащината ѝ къща.

Асу се опитва да сключи примирие с Нихан.

Кемал се обажда на Галип и му казва, че синът му не иска да работи повече с тяхната фирма. Предлага да развалят договора. Галип се ядосва и обещава да реши този проблем. Отива в кабинета на Емир и го чака да се появи.

Кемал разговаря с ръководителя на социалния проект. Казва ѝ, че има изненада за тях.

Нихан казва на Асу, че с Кемал са съседи.

Галип причаква сина си в колата.

Адвокатът на Лейля се среща с подзащитната си.

Асу прави подарък на Кемал за новия му дом. Той се оправдава, че отново е сгрешил, че не ѝ е казал. Асу го упреква, че не е споделил, че Нихан е неговата бивша любов.

Адвокатът казва на Лейля, че Йондер иска да ѝ помогне. Тя е категорична, че не иска помощ.

Кемал се извинява на Асу, че е премълчал за тази връзка, но я е криел, защото му е било много тежко да я превъзмогне. Кемал казва, че в момента не могат да имат връзка с Нихан, защото тя го е предала. Асу му вярва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...