loading...

четвъртък, 14 декември 2017 г.

В следващите епизоди на "Любов под наем": Дефне се разделя с Йомер, Ясемин и Исо прекарват нощта заедно, появява се бившата приятелка на Йомер


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Дефне и Йомер се прибират заедно от ваканцията с колегите си. Йомер я отвежда в извънградската си вила. Синан съжалява, че не е успял да разкрие чувствата си пред Дефне по време на уикенда, а след това тя е изключила телефона си. Исо оставя Ясемин пред апартамента й. Тя потвърждава решението си да помоли Йомер да разменят шофьорите си. Ясемин пристига в дома на Синан и настоява да разбере какво мисли за нея. Той отговаря честно, че не я смята за добър човек. Ясемин се разплаква и Синан я утешава. На следващата сутрин Ясемин се готви да се извини на Исо за грубото си поведение, но вместо него я посреща Шукрю - шофьорът на Йомер.

Дефне не се прибира цяла нощ и Тюркян се тревожи, въпреки че Исо я уверява, че внучката  й е в безопасност. За да я успокои Сердар я заблуждава, че са разговаряли по телефона. Синан признава на Неджми подозренията си, че Йомер и Дефне със заедно, защото и двамата не отговарят на обажданията му. Синан информира Ясемин, че партньорът им г-н Трамба е починал и синът му Дениз наследява неговата компания, която е конкурент на "Пасионис". Ясемин го предупреждава, че ще имат проблеми с интригите на Дениз. Ендам и Тюркян не се отказват от конфликта си и заплашват да провалят сватбата на Нихан и Сердар.

Неджми съобщава на Нериман, че Йомер и Дефне са заедно, но й забранява повече да се намесва в техните отношения. Нериман обещава, но веднага се обажда на Дефне и й припомня, че е длъжна да изпълни договора им - след сватбата с Йомер тя трябва да го остави да напусне Истанбул. Дефне използва отсъствието на Йомер, който отишъл да пазарува, за да избяга от вилата. Тя се обажда на Исо да я откара в Истанбул. Йомер открива прощалното й писмо, с което тя прекъсва връзката им. Синан посещава дома на Дефне, за да разбере от баба й къде се намира, но не издава, че не се  е явила на работа. В този момент пристига Ендам и Синан се опитва да потуши враждата й с Тюркян. Дефне се връща съсипана у дома. Близките й се опитват да я утешат.

Неджми узнава какво е сторила Нериман и й връща сватбения пръстен. Заявява, че е сипала живота му, като е наранила любимия му племенник. Йомер споделя със Синан болката си от раздялата с Дефне и намерението си да разговаря с нея. Синан се досеща за причината на внезапното заминаване на Дефне, но премълчава пред приятеля си. Дефне отказва да се срещне с Йомер. Неджми се премества в дома на Йомер и му съобщава, че се е разделил със съпругата си. Нериман предупреждава Дефне, че не може да се откаже от договора, без да й върне получената сума. Дефне решава да разкрие истината пред Йомер. Ясемин се обажда на Исо и го вика в дома си. Двамата прекарват нощта заедно. На сутринта Ясемин се обажда в офиса на "Пасионис", че няма да отиде на работа, и прекарва деня с Исо.

Дефне моли Синан да я назначи отново за асистентка на Йомер, за да може да разговаря с него. Йомер е изумен, когато я вижда в офиса, и иска обяснения от Синан. Той обяснява на Йомер, че непочтено да уволни отлична служителка само защото е имал романтични отношения с нея. Йомер се съгласява, но отказва да разговаря с Дефне по въпроси, които не са свързани с работните й задължения. Нериман вика дъщеря си Суде, която се завръща от Лос Анджелис. Дениз се обажда на Ясемин и я информира, че ще елиминира "Пасионис". Принуждава я да избере към кого ще бъде лоялна в предстоящия конфликт.

Йомер предупреждава Суде, която някога е била влюбена в Синан, да не го преследва отново. Суде посещава Синан в офиса и забелязва, че е потиснат. Настоява да сподели кой го е наранил, но Синан отказва да й се довери. Във вечерта на церемонията по връчването на наградите за мода тя неочаквано  идва в дома на Синан и го принуждава да бъде неин кавалер за вечерта. Исо откарва Ясемин до тържеството, но когато Дениз я посреща, тя се обръща към него като към обикновен служител на "Пасионис". Синан и Йомер получават награда за най-добър проект. Дефне отвежда Йомер извън залата, за да му признае, че е била наета от Нериман. Синан когото е уведомила за намеренията си, прекъсва изповедта й, преди Йомер да научи истината.

След церемонията Синан, Суде, Неджми и Йомер се събират в дома на Йомер. Нериман пристига, за да поздрави племенника си и неговия съдружник. Дефне признава пред Йомер, че се изплашила от силата на любовта си към него, но ще се пребори с чувствата си. Неджми отказва да разговарям с  Нериман. Исо уведомява Ясемин, че ще излезе в отпуск, за да размисли над тяхната връзка. Суде съветва майка си, вместо да се представя  като жертва пред Неджми, да му покаже, че е силна жена. Дениз поръчва на Ясемин да открадне ескизите на зимната колекция на "Пасионис". Суде предлага на Дефне да й разкаже какво се е случило в компанията, докато е била в САЩ, но Дефне я предупреждава, че не обича клюки и тайни. Неджми казва да сподели с дъщеря си каква е причината за раздялата му с Нериман.

Суде и Дефне узнават, че  Синан и Йомер ще се срещат със свои съученици гимназията. Йомер споделя с Дефне, че на вечерята ще присъства и бившата му приятелка Из. Йомер и Из отиват в дома му след срещата на класа. Дефне ги заварва на сутринта още да разговарят. Из настоява да вземем назаем книгата, която Дефне му е подарила. Йомер й я дава с нежелание.

Източник: ТВ Сага

2 коментара:

  1. Благодаря, че все пак че публикувахте съдържанието на част от сериала. От 2007 година след " 1001 нощ" и "Завръщане" това е най доброто ,което може да се види, и разбира се в неподходящо време! Разбира се има VOYO YouTube и можем да му се наслаждаване,страхотен сценарий красива приказка за любовта ,гордостта и предразсъдъците и разбира се невероятно партньорство на красивите и харизматични Елчин и Баръш!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!