loading...

четвъртък, 4 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Озан прави опит за самоубийство, Емир отвлича Карен и съпруга ѝ пред очите на Кемал и Нихан, а Туфан се оказва къртица (05-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан е пристигнала на мястото, където Карен ще получава паспортите. Кемал е изненадан от нейното присъствие. Тя иска да продължат разследването заедно. Кемал казва, че навремето и те двамата е трябвало да направят както Озан и сестра му.

Озан търси Зейнеп, след като се прибира вечерта. Йондер също е изненадан за напускането на Зейнеп. Оставила е бележка в стаята на мъжа си, в нея му предлага да се разведат заради поведението на майка му.

Кемал проследява сделката, следван от Нихан. Тъкмо да се намесят и да спрат Карен. Полицията залавя блондинката със съпруга ѝ.

Озан изпада в криза. Йондер се опитва да говори с него и да го успокои. Вилдан също, но той се е нагълтал с хапчета и припада.

Полицейската кола откарва арестуваните в някаква хижа, където ги чака Емир.

Кемал ги търси в полицейския участък, но там ги няма. Нихан се чуди кой е нагласил това отвличане.

Туфан плаща на мнимите полицаи, който махат отличителните белези на колата. Емир разпитва Карен, защо иска да избяга. Тя отговаря, че иска да забрави за случилото се. Емир я заплашва със смърт.

Озан е приет в болница. Лекарите са се погрижили за него и препоръчват да се срещне с психолог.

Зейнеп се среща с приятелката си. Сема ѝ предлага да остане у тях.

Кемал заявява, че прави всичко за Нихан, но не може да издържи да я гледа да носи венчалния пръстен. Тя му казва, че е до него. Той предлага на любимата си да разкажат всичко на полицията.

Емир продължава разпита на Карен и съпруга ѝ.

Кемал казва, че много обича Нихан и я моли да разкажат всичко за нощта на убийството преди 5 години на полицията. В това време Вилдан се обажда на Кемал и разправя какво се е случило.

Зейнеп отива при Салих и го моли да я приеме.

Емир заплашва да убие съпруга на Карен, ако тя не разкаже защо иска да бяга.

Вилдан моли Кемал да доведе Зейнеп. Той се ядосва. Заедно с Нихан отива да търси сестра си.

Карен разказва на Емир, че Нихан е ходила при нея и я е разпитвала за случката. С нея е имало някакъв мъж. Някой тайно записва разказа на блондинката и го изпраша на Кемал. Двамата с Нихан разбират, че Карен е в опасност. 

Човекът, направил записа, е Туфан. Емир го търси по телефона, а той му съобщава, че е вкъщи. След като Емир си тръгва, Туфан слиза от буса, където е записал разговора.

Нихан се притеснява, че Емир знае всичко. Кемал отговаря, че съпругът ѝ си няма представа, че те се наясно със ситуацията.

Зейнеп моли Салих  да я приеме и че тя ще му обясни всичко. Той мълчаливо я кани.

Емир заподозрява Туфан и премества заложниците на друг адрес.

Сема не казва на Кемал къде е Зейнеп. Той се обажда на майка си. От разговора с нея разбира, че Зейнеп не е у тях.

Салих казва на момичето, че вече не му вярва и не може да позволи тя да остане там. Обажда се на Кемал. Брат ѝ взима Зейнеп от дома на приятеля си.

Зейнеп казва, че вече не издържа напрежението в къщата и затова е избягала.

Емир и Галип също отиват в болницата при Озан.

Кемал е възмутен, че момичето, което вижда, не е същата Зейнеп като едно време. Отново я пита дали обича Озан. После ѝ казва, че ако не го обича, това, което прави, не е правилно.

Зейнеп се оправдава пред брат си. Казва му, че много обича Озан.

Емир съобщава, че вечерта има изненанда за Нихан. Тя го отрязва.

Зейнеп казва, че е избягала от къщата заради Вилдан. Кемал ѝ обещава, че повече няма да им даде възможност да я тормозят, но решението дали ще се върне е само нейно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...