loading...

сряда, 10 януари 2018 г.

Утре в "Сърцето на града": Дерин е бременна от Али, Аслъ отказва да се разведе с Али, а Текин научава истината за Ийт и го гони от фирмата и от живота си (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сърцето на града", излъчващ се всеки делник от 18:00 до 19:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сърцето на града", като отворите този линк - https://www.facebook.com/BuSehirArkandanGelecekBG/

Дерин казва на Али, че преди турнира трябва да се разведе с Аслъ и да се оженят. Аслъ ги чува и отказва да се разведе с Али заради майка си, която тъкмо е повярвала в брака им. Дерин се скарва с нея и излиза. Али успокоява Аслъ, че ще поговори с любимата си. 

Али гони Дерин, но се спъва и пада. Пука си реброто, а Аслъ го води в болница. Лекарят му забранява да участва в турнира. Али моли Аслъ да не казва на никого за това и я успокоява, че всичко ще е наред. Аслъ му обещава да си мълчи.

Минават дни, а Дерин все още не е върнала в къщата при Аслъ. Тя е решила да отиде на боксовия мач на Али и да му съобщи, че е бременна от него. Когато обаче отива, заварва Али и Аслъ прегърнати и се отказва. 

Текин получава флашката, на която се вижда как Ийт използва корабите му за незаконния си бизнес. Ийт опитва да открадне флашката, но Текин го хваща и я преглежда. Гони го от фирмата и живота си. 

Али печели предварителния боксов мач, а Шахин научава от Аслъ, че Али е с пукнато ребро.

Въпреки това Шахин склонява Али да се подготви за турнира, но при условие, че отидат на лекар и той потвърди, че може да участва. 

Несрин и Шахин отиват да купят мебели и бяла техника за обновения дом на шампиона. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...