loading...

неделя, 14 януари 2018 г.

Утре в "Моят живот": "Закрила на детето" отнемат Нуран от Ефсун и Арда след като Джемре им разкрива, че малката е незаконно осиновена (15-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Ефсун и Сечил се срещат. 

В училище децата се подиграват на Нуран, че е осиновена. Нуран се разплаква и избягва. Учителката се обажда на Ефсун и ѝ съобщава за изчезването на малката. 

Султан вижда Зейнеп да се прибира с Джемал и се нахвърля върху нея. 

Ефсун отива в училището на Нуран и се разкрещява. Разбира, че Нуран е наясно с това, че е осиновена. Двамата с Волкан тръгват да я търсят. 

Атеш влиза при Бахар в къщата. Двамата са на път да се целунат, когато при тях влиза Нуран. Тя прегръща истинската си майка и се разплаква. Бахар се обажда на Ефсун и я успокоява, че Нуран е при нея. 

Ефсун се обажда на Арда и той разбира всичко. Веднага напуска фирмата и отива при нея. 

Джемре разбира от Мехмет Емир, че Ефсун е осиновила Нуран незаконно. 

Ефсун отива да вземе Нуран от Геленджик. 

Джемре отива да съобщи в държавна институция, че Нуран е незаконно осиновена. 

Нехир звъни на Атеш и му казва, че ще се самоубие. 

Ефсун и Нуран се прибират в имението и Арда слага малката да спи. 

В имението си появява полиция и "Закрила на детето" след признанието на Джемре. Искат да отведат Нуран Атахан, тъй като е незаконно осиновена. Ефсун се разкрещява и заявява, че няма да вземат дъщеря ѝ. Нуран чува крясъците и слиза да види какво става. Ефсун и Арда бързо затварят вратата, а полицията е готова да я разбие. 

Джемре се появява и отключва вратата на имението. "Закрила на детето" отнемат Нуран от Ефсун и Арда. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...