loading...

понеделник, 15 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Джахит изхвърля Назан от имението, а Ийт пребива Керем пред очите на Нур (16-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Лекарите са успели да излекуват Назан. Ийт пита брат си какво става. Джахит отговаря накратко какво се е случило, че всички са в една болница.

Нур е скептично настроена относно мечтите на Елмаз да се върне в имението. Докато двете братовчедки разговарят, Ийт влиза в стаята. Нур решава да си тръгне. Елмаз иска извинение от Ийт, но не го получава. Ийт предупреждава дъщерята на прислугата да не прави повече интриги. След това настига Нур и й се извинява заради недоверието към братовчедка си. Нур му съобщава, че се е нанесла в къщата на Керем. Ийт се ядосва.

Нур съобщава на леля се, че бебето и дъщеря й са добре. Хафизе е изненадана от новината. 

Когато Нур се прибира в новия си дом, забелязва бележка, че Керем ще дойде на вечеря. В това време се звъни на вратата и хора от кетъринга носят вечерята. Нур е изненадана.

Мерт е изписан от болницата. Айтюл пита къде е Назан. Ийт се разпорежда всички лекарства да бъдат в аптечката. В това време се появява Фърат. Ийт забелязва, че братовчед му е ранен. Фърат измисля историята, че е бил нападнат в агенцията от психопат. Айтюл и дъщеря й са изненадани. Айтюл предупреждава Фърат, че ще го убие.

Мерт иска баща му да не си тръгва от имението.

Иджлял вдига скандал на Фърат. Казва му, че й е писнало от него. Айтюл отново заплашва човека. Той казва, че няма да си ходи. После съобщава на Ийт, че го гони да си замине във Франция. Фърат споменава, че Айтюл иска да го убие. Ийт не е много съгласен и си тръгва. Двете жени продължават да се карат с Фърат. Той обаче им казва, че Ийт ще научи истината за бебето. После заявява на Айтюл, че така е нагласил нещата, че ако нещо се случи с него, всички документи, изследвания и т.н. относно бебето, което носи Иджлял, ще достигнат до Ийт. Майка и дъщеря са в паника.

Нур не се чувства комфортно в компанията на Керем. Казва му, че изненадата, подготвена от него, е малко прекалена.  Керем обяснява символиката на цветята, но се извинява и обещава повече да не влиза в нейно отсъствие. Нур не е готова да играят театър, като се преструват на влюбени. 

Нур казва, че не е съобщила на Ийт, че с Керем имат връзка. Изненадващо Ийт идва в жилището й. Тя се опитва да го изгони. Той не си тръгва. Двамата се скарват. Ийт настоява да разгледа къщата. Той вижда Керем. Нур ги моли да не правят глупости. Ийт хваща Керем и го хвърля на земята. Санджактар казва, че няма да се върже на думите му. После хваща Керем и го хвърля на дивана. Потрошава масата и казва на Нур, че Санджактар поддържа връзка с Иджлял. Нур реагира бързо и гони бившия си съпруг от къщата. Ийт излиза и си изкарва яда на саксиите на верандата. Нур е разплакана и отново се извинява на Керем заради поведението на бившия й съпруг. Санджакатар я успокоява. Тя му казва, че все още обича Ийт.

На Нур ѝ прилошава. Керем е притеснен от състоянието ѝ. Тя повръща и му казва, че всичко е на нервна почва.

Джахит отива при Елмаз. Тя го упреква, че се е забавил. Започва да го притиска. Заявява му, че няма намерение да се върне в хотела, не може да се върне при баща си. Джахит ѝ казва да отиде в чифлика и че там ще прекара цялата си бременност спокойно. После се връща при Назан.

Иджлял е нервна. Отива в стаята на майка си. Айтюл спи. Иджлял влиза в стаята на Фърат. Той ѝ казва, че проблемът му не е с нея, а с Айтюл. Той пак се опитва да се оправдае. Иджлял не му позволява. Фърат съобщава, че винаги е бил нейната кукла на конци. Той казва, че за първи път е взел решение без тя да го манипулира. Иджлял излиза от стаята и се среща с Ийт. Фърат казва на Ийт, че тя му е донесла обезболяващи. 

Нур помага на братовчедка си да се приготви за изписването. Елмаз все още си мечтае за живота в имението.

Изписват и Назан. Шофьорът на Джахит идва, за да я закара в къщата на брат ѝ. Джахит се е разпоредил да изпратят вещите ѝ там.

Елмаз кани Нур да я придружи. Тя отказва, но Джахит споделя с нея, че се чувства щастлив като баща. Елмаз вижда колата на Назан и изпада в паника. Нур едва я успокоява.

Назан заблуждава шофьора, взима му ключовете от колата и тръгва. 

Джахит споделя с Елмаз, че Назан е направила опит за самоубийство.

Семейство Козан се притеснява за Назан. 

Елмаз се радва на триумфалното си завръщане. Пристигайки в имението, тя кара Джахит да я снима. Той я предупреждава, че в това имение нищо няма да е розово за нея.

Фърат също се държи провокиращо към Айтюл.

Джахит и Елмаз влизат в къщата. Айтюл изпада в паника. Пита Джахит какво е станало. Той се разпорежда на прислугата да настанят Елмаз в стаята за гости и да съберат нещата на Назан.

Джахит казва на всички, че ще става баща. Те са шокирани.

Елмаз се разпорежда на прислугата да се държат с нея като с господарка.

Иджлял и Айтюл се нахвърлят върху Джахит. Той казва, че не е редно да го гонят. Ийт ги уведомява, че щат или не щат ще трябва да приемат Елмаз.

Назан пристига в имението.

Айтюл и Иджля отново се нахвърлят върху Джахит. Той й им казва, че докато се роди бебето трябва да се опитат да търпят Елмаз. 

Назан се моли на Джахит да я погледне в очите. Той казва на леля му да я изгони. Тя не прави нищо и Джахит изхвърля Назан от имението. Айтюл казва на дъщеря си, че така се случва на всички, когато лъжите се разкрият...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...