loading...

понеделник, 15 януари 2018 г.

Утре в "Моят живот": Атеш тръгва да бута Нехир от балкона (16-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Атеш намира Нехир и вижда, че добре. Тя признава, че е стреляла във въздуха, за да дойде. Заплашва отново, че ще се самоубие, но Атеш взима оръжието от ръцете ѝ. 

Социалните прибират Нуран, а Ефсун и Арда пристигат пред сградата, където е детето. Ефсун се разплаква, а отговорничката ги пуска да я видят. Ефсун убеждава Нуран, че всичко ще е наред и това е временно. Нуран праща въздушна целувка на майка си и се прибира в стаята. 

Кенан се обажда от затвора на Атеш и отново го заплашва с живота на Бахар. Нехир е при Атеш и той използва това, като отвръща на заплахите на Кенан. Предупреждава го, че племенницата му е при него. Кенан изпада в истерия. Атеш отива на терасата и тръгва да бута Нехир, но се отказва. 

Султан и Ганимет отново се карат. Ефсун се обажда на леля си и съобщава за Нуран. Бахар също чува и тръгва със Султан. 

Ефсун се кара с шефката на "Закрила на детето". Тя я гони от кабинета си. През това време Бахар посещава Нуран и говори с нея. Дава ѝ колието, което Хасрет ѝ е подарила. 

Нехир влиза в стаята на Атеш и намира снимките от сватбата му с Бахар. Започва да ги къса. 

Ефсун се скарва с Бахар. Благодари ѝ, че е дошла, но ѝ казва да си върви. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...